Koelkast van Wolter Kroes

Wolter Kroes is één van Nederlands bekendste en populairste feestartiesten met hits als Viva Hollandia, Ik heb de hele nacht liggen dromen en Ik ben je prooi. Met Wolter op je evenement  heb je gegarandeerd feest in de tent! Het drukke en onregelmatige leven dat Wolter leidt maakt het voor hem vaak moelijk om af te vallen en ook hij geeft aan toch wel last te hebben van de nodige coronakilo’s. Fit” at Home nam een kijkje in de koelkast van deze gezellige zanger. Wolter lijkt het roer nu toch echt te hebben omgegooid! 

Wat mag er niet ontbreken in jouw koelkast? 

Wat er absoluut niet mag ontbreken in mijn koelkast is kaas van de markt. Wij hebben een fantastische kaasboer en daar haal ik elke week belegen kaas. Ik moet zeggen, die mis ik nu ook het meest maar ik moet even door de zure appel heen bijten vanwege de 7! coronakilo’s …pff. 

Wat is jouw guilty pleasure? 

Mijn quilty pleasure is toch dat ik gek ben op zoetigheid. Ik liep van de week door Amsterdam langs  

Het Koekemannetje en terwijl ik aan het trainen ben, kom ik dan toch thuis met een doos koeken. “Voor de kids” zeg ik dan… maar ik ben zelf het grootste kind op dat moment.  

Wat voor een eter ben jij?  

Ik houd van goed eten. Thuis eten we veel groenten dankzij Tes en de meiden. We eten gewone Hollandse pot, maar ook veel kip- en rijstgerechten. Ikzelf ben wel een vlees eter. Sterker nog… ik rij voor topvlees extra om naar speciaalzaken. The Green Egg en de Bastard maken overuren. Ik houd eigenlijk gewoon van alles, als het maar kwalitatief top is. 

Heb jij een strakke koelkast indeling?  

Een goede indeling is wel belangrijk, maar daar gaat Tes over. Ik heb een aparte koelkast voor het vlees wat ik speciaal inkoop. Maar we doen wel de groentes op de juiste plek, vlees op de juiste plek etc.  

Heb jij een ultieme koelkasttip?  

De ultieme koelkasttip van mij is, maar maar daar gaat Tes over. Ik heb een aparte koelkast voor het vlees wat ik speciaal inkoop. Maar we doen wel de groentes op de juiste plek, vlees op de juiste plek etc.  

Heb jij een ultieme koelkasttip?  

De ultieme koelkasttip van mij is, maar dat komt ook door mezelf, koop nooit te veel. Probeer te doseren in je koeling. Één: anders gooi je snel dingen weg die je vergeet op te eten of drinken. En twee: anders krijg je net zo’n goddelijk figuur als ik en heb je weer veel tijd nodig om het eraf te trainen… hahaha! 

Sharing is caring