Uitgegroeide nagellak? Zo fix je dat!

Iedere vrouw wordt blij van lange nagels. Heerlijk je favoriete kleurtje erop doen en je er helemaal fijn bij voelen. Waarschijnlijk heb je een favoriete kleur die je maar blijft gebruiken. Deze is nagellak is waarschijnlijk ook van goede kwaliteit zodat die lang blijft zitten. Hoe fijn is dat? Toch ga je na een tijdje last krijgen van uitgroei… Hier hebben wij voor jou een simpele manier om die uitgroei snel te verbergen. 

Uitgroei van nagellak 

Als jouw nagellak te lang blijft zitten, groeien jouw nagels ondertussen door. Hierdoor ontstaat een spleet tussen je nagellak en je nagelriem. Hoe vervelend is dat? Die spleet vindt niet alleen plaats als je nagellak hebt, maar ook als je een gellakje of acrylnagels hebt. Je nagels iedere week bijhouden om dat voor te zijn, kost net iets te veel moeite. Gelukkig is dat verleden tijd met deze tip.  

Verbergen van je uitgroei 

Het tijdelijk verbergen van je uitgroei is helemaal niet zo moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is een goed dekkende glitterlak. Als je hier de lege ruimtes tussen je nagelriemen en je nagellak mee opvult, krijg je een super feestelijk effect. Je verbergt ook nog is de lege ruimtes. Perfecte tijdelijke oplossing dus.  

Ben je toch niet zo’n fan van glitters en wil je wel je uitgroei verbergen? Dan zit er helaas niets anders op om je nagellak eraf te halen en het opnieuw te doen. 

Sharing is caring