Het appeldieet

Zou je graag wel eens een dieet willen volgen, omdat je misschien wel wilt afvallen of je net iets gezonder voelen, maar heb je geen zin in al die diëten waardoor je je hele eetschema moet veranderen? Dan is het appeldieet een idee om te kunnen volgen. Ben je benieuwd naar wat het appeldieet precies inhoudt lees dan snel verder.  

Wat is het appeldieet? 

Het appeldieet is een dieet die redelijk makkelijk kan zijn om te volgen. Dat komt omdat je niet je hele eetschema moet omgooien en dat kan in je voordeel werken. Het gene wat je namelijk moet doen is een appel eten voor iedere maaltijd. De appel die je eet zorgt ervoor dat je eetlust minder wordt en heb brengt je stoelgang beter op gang.  

Voor wie? 

Het fijne aan dit dieet is dat het voor iedereen mogelijk is. Dit dieet brengt geen aanslag op je gezondheid. Door het appeldieet val je af, maar wel op een verantwoordelijke manier. Ook als je het erg druk hebt en geen tijd hebt om allemaal ingewikkelde recepten klaar te maken is dit dieet perfect, want je hoeft je eetpatroon er niet voor om te gooien.  

Wat zijn de voordelen? 

Aan het appeldieet zitten aardig wat voordelen. Het is namelijk zo dat je er niet veel discipline voor nodig hebt, je weerstand zal omhooggaan en het werkt echt. Bij de eens werkt het natuurlijk sneller dan bij de ander, want iedereen zal er anders op reageren.  

Nu zitten er natuurlijk niet alleen voordelen aan, maar ook nadelen. Er zal namelijk vast een moment komen dat je die appels zat gaan zijn en het is ook niet al te goed voor je tanden.  

Het appeldieet is perfect wanneer je geleidelijk wilt afvallen en met weinig inspanning. Het zitten niet veel maatregelen aan en het is makkelijker vol te houden. En hoe fijn is het dat je ook echt een resultaat gaat zien! 

Sharing is caring