Gezonde alcoholische drankjes

Heb je ook wel eens zin in een lekker alcoholisch drankje, maar wil je het toch ook redelijk ‘gezond’ houden. Hier zal je verschillende lekkere, maar toch ook weer ‘gezonde’ alcoholische drankjes voor een gezellige avond.  

Wodka met spa rood  

Dit is misschien wel een heel saai drankje, maar wel het drankje met de minste calorieën. Dit drankje heeft niet veel smaak, maar als je dat niet veel uitmaakt dan kan je ervoor gaan. Wodka spa rood wordt ook wel skinny bitch genoemd, dus dat is perfect.  

Gin tonic 

Dit is een drankje waar je toch wel van moet houden, want het is niet bepaald een heel zoet drankje. Nu is het wel zo dat gin is gemaakt van jeneverbes en die heeft verschillende gezonde eigenschappen, dus dat is een reden om dit een keer te drinken. En wist je dat gin tonic goed is voor je nieren en je lever? Dit komt doordat de jeneverbessen helpen om het overtollige water uit je lichaam te halen en dit zorgt er dan weer voor dat de schadelijke afvalstoffen en bacteriën uit je lichaam verdwijnen.  

Tequila  

Dit is een goede keus. Het heeft namelijk weinig calorieën en bevat geen koolhydraten. Dit is wel een drankje waar je van moet houden. En nog een positief puntje aan tequila.  Wanneer je geen zin hebt in zo’n heftige kater de volgende dag dan is het een goed idee om tequila te drinken, want daar krijg je niet zo’n heftige kater van.  

Het is goed dat je een gezonde levensstijl hebt, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je van het leven geniet en dat kan natuurlijk ook met een ander lekker drankje zolang je maar geniet.  

Sharing is caring