3x Podcast over voeding

Lobkes podcast 

In deze podcast bespreekt diëtiste Lobke Faasen met gasten over inspirerende onderwerpen zoals voeding, plantaardig eten en gezondheid. Ook wijkt ze regelmatig uit over sport, lifestyle, mindset en persoonlijke groei. Wil je meer weten over vegan eten dan is Lobkes podcast een aanrader. 

Mijn vader is een afhaalchinees 

Journalist Felicia Alberding gaat opzoek naar het verhaal achter de grootste Nederlandse culinaire hits buiten onze grenzen. Per aflevering gaat ze opzoek naar de achtergrond van voeding. Het ene na het andere Chinees-Indische buurtrestaurant sluit zijn deuren. Is de welbekende afhaalchinees nog te redden? ‘Mijn vader is een afhaalchinees’ is een podcast van VPRO Dorst.  

Vitamin me 

Voedingspsycholoog Anouk Moller neemt je mee in de wereld van voeding en je relatie ermee. Zo heeft ze het over het effect van voeding op je mentale gezondheid maar ook over cravings tijdens de zwangerschap. Leer alles over je voedingspatroon en het effect ervan. De podcast ‘Vitamin me’ is een podcast vol inspiratie, ervaringen van anderen, kennis en tips over eetbuien en  emotie-eten. Maar ook dieetverslaving en eetstoornissen komen aan bod.  

Sharing is caring