Beter samen dan alleen!

Samen met je beste vriend of vriendin, partner of familielid sporten is niet alleen beter. Maar samen is natuurlijk alles leuker. Zo kun je van elkaar leren, elkaar motiveren en helpen. Misschien ontdek je nog wel een nieuwe favoriete work-out samen. Daarnaast is het ook goed voor je psyche en helpt het om je doelen te bereiken, veel voordelen dus.

Sportmaatje

Iedereen heeft het wel eens, even geen zin om te sporten. Handig als je dan iemand hebt die je weet te motiveren. Een sportmaatje kan daarbij helpen. Dit kan verbaal, maar motivatie komt ook doordat een sportmaatje zorgt voor zogenaamde ‘extrinsieke motivatie’. Dit wil zeggen dat het zorgt voor extra redenen van buiten af om toch je beste beentje voor te zetten. Zo ga je sneller aan de slag omdat de ander ook gaat, maar ook de gezelligheid die het samen sporten met zich meebrengt kan voor extra motivatie zorgen. 

Sneller resultaat

Naast motivatie is het voor je sportresultaten ook voordelig om niet in je eentje een work-out te doen. Je doet beter je best, zet net even een tandje bij en verhoogd zo dus je prestaties. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat 90% van de mensen die een sportabonnement hebben en dat samen met een sportbuddy doen, na een jaar nog steeds sporten.

Heb jij nou niet zo’n sportmaatje om je work-outs mee te doen? Geen zorgen! Fit at home zorgt er samen met de trainers van de sterren voor dat jij gemotiveerd blijft! Onze trainers weten precies hoe ze er voor moeten zorgen dat jij elke work-out aan kan. Wist je bijvoorbeeld ook dat jij persoonlijke pushberichten kan ontvangen van jouw favoriete personal trainer? Net even dat extra zetje in de rug om jou te motiveren. 

Samen online

Genoeg reden dus om samen te sporten. En als fysiek samen sporten niet kan, doe het dan online. Zet dezelfde work-out aan tijdens het videobellen. Ga samen kickboksen met Danny of kies voor een intensity workout met Maaike.

Sharing is caring