Dit voedsel werkt lustopwekkend! 

Oesters kunnen een erg lustopwekkende werking hebben, maar dat is niet het enige voedsel dat lustopwekkend werkt. Er zijn verschillende producten die je libido omhoog laten schieten en zorgen voor een spicy avond!  

(Pure) chocolade 

Deze had je misschien wel zien aankomen. Wanneer je chocolade eet komt er een hormoon vrij dat ook vrijkomt wanneer je seks hebt. In een pure chocoladereep met minimaal 70% cacao zit een stofje genaamd phenylethylamine wat ervoor zorgt dat je emotioneel genot beleefd.  

Gember 

Gember kan een boost geven aan je seksleven! Gember verbetert je bloedsomloop en stimuleert je centrale zenuwstelsel. Gember heeft een verwarmend en stimulerend effect en daardoor krijgt je seksleven een oppepper.  

Amandelen 

In amandelen zitten verschillende antioxidanten waaronder polyfenolen en vitamines die goed zijn voor je hart. Voedsel dat een goede invloed heeft op je hart werkt automatisch lustopwekkend. Wanneer je voor een tijdje amandelen eet zal je een groter seksueel verlangen hebben en ook nog eens betere orgasmes.  

Honing  

Honing kent verschillende voordelen voor je gezondheid. Maar ook verhoogd honing je libido. Dit komt door de stofjes die in honing zitten. Het gaat om de stofjes die je oestrogeen en testosteron doen verhogen.  

Avocado’s 

Avocado’s zijn niet alleen erg gezond maar kennen ook veel vruchtbaarheidsvoordelen. Zo bevat een avocado onder andere vitamine E wat voor mannen en vrouwen hun vruchtbaarheid verhoogd. Maar de voedingsstoffen in avocado dragen ook bij aan je energie en vitaliteit.  

Sharing is caring