De haartrends van 2023 

Het jaar is net pas begonnen, maar de haartrends zijn al bekend! Van haarbanden dragen tot terug gaan in de 90’s, het komt allemaal voorbij. Er zullen weer veel haarstijlen van vroeger terugkomen. Ben jij benieuwd om welke haarstijlen het precies gaat? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! 

Natuurlijk textuur van je haar 

Dit is niet per se een trend, maar je ziet het wel veel voorbijkomen en dat zal nog meer gebeuren tijdens 2023. Het laten zien van de natuurlijke texturen wordt steeds meer omarmt. 

90’s speelse look 

Een kapsel met laagjes, highlights en veel volume is de trend van 2023. Het speelse kapsel is weer helemaal terug van weggeweest. Met dit kapsel lijkt het alsof je er niks mee hebt gedaan.  

90’s bob 

Het is misschien niet helemaal je ding, maar toch is de bob weer terug! Het hebben van een strakke bob is erg gemakkelijk om te stijlen. Je hoeft er in principe namelijk niet veel mee te doen en kan dus zo de deur uit.  

Haarbanden  

Het dragen van een haarband is weer helemaal in dit jaar en dan vooral het najaar. Het is al meerdere keren tijdens modeshows voorbij gekomen. Door een haarband te dragen heb je binnen no-time een klassieke look gecreëerd.  

Sharing is caring