Holiday Hair Guide

Kun jij ook niet geloven dat het alweer halverwege December is? Dit is dé tijd om te vieren en samen te zijn, op welke manier je dat ook doet. Het is het seizoen van cadeautjes geven aan dierbaren, maar ook om zelf sparkelend en glamorous te verschijnen aan het kerstdiner. Daarom heb ik een Holiday Hair Guide voor jullie opgesteld.

1. Kerstkapsel

Een kerstkapsel met minimale inspanning maar wat er geweldig uitziet, wie wil dat nou niet? Hier zijn mijn tips. 
 
1. Was en verzorg je haar in de avond van tevoren met een natuurlijke shampoo zonder schadelijke ingrediënten (geen sulfaten, gluten, parabenen, siliconen, SLS & SLES en microplastics). 
2. Droog het met een verstevigd product aan tot dat het haar niet meer nat aanvoelt. 
3. Volg bijvoorbeeld deze hair tutorial een geweldige look te creëren: 

Voor deze look kun je mijn № 1 Hairpin gebruiken. Hiermee creëer je gemakkelijk jouw favoriete haarstijlen.

2. Het perfecte kerstcadeau

Last-minute kerstcadeaus kopen herken ik als geen ander. Daarom wil ik je vast deze tip geven zodat jij op tijd een leuk cadeau kunt scoren voor een speciaal iemand. Een musthave voor iedereen die zijn haren borstelt. 

Fiona Franchimon Golden brush 

Je haar borstelen wordt een stuk leuker met de Fiona Franchimon Golden Brush. De glanzende, gouden Fiona Franchimon-borstel ontwart en polijst het haar. De borstel heeft wildzwijnhaar wat zorgt dat je haar heel mooi gaat glanzen en er gezond uit ziet! 
 
Belangrijk: Wees voorzichtig met het borstelen van nat haar. Begin aan je uiteinden en werk je een weg naar de top.

3. Haar tips voor het kille winter weer

Op alle festiviteiten wil je natuurlijk met gezond en glanzend haar verschijnen. De winter kan alleen een tijd zijn waarin je haar pluizig en dof wordt. Not so glamorous.. Maar wees gerust; hier is mijn advies. 
 
1. Als je naar buiten gaat, doe je lange lokken dan in je jas of sjaal zodat deze niet in de war raken door de wind. 
2. Ga niet met nat haar naar buiten. Nat haar is brozer en de sterke wind kan de kwaliteit aantasten. Droog haar is minder kwetsbaar. 
3. Was je haar met een goede en natuurlijk shampoo en conditioner zoals de Color & Shine lijn van Fiona Franchimon Haircare. Het belangrijkste ingrediënt is groene thee extract dat je hoofdhuid en je haar beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Sharing is caring