De meest gekozen cadeaus waar niemand op zit te wachten 

Heb je moeite met het bedenken van een leuk cadeau? Volkomen herkenbaar! Het is lastig en er is zoveel keuze. Je bent dan snel geneigd om te kiezen voor een cadeau waar mensen stiekem niet echt op zitten te wachten. Om dit te voorkomen hebben wij voor jou die cadeaus op een rijtje gezet! 

Huishoudelijke apparaten  

Welk huishoudelijk apparaat het ook is, niemand zit daar tijdens de feestdagen op te wachten. Tenzij iemand erom vraagt natuurlijk, maar als mensen dit echt nodig hebben halen ze het zelf wel! 

Geld 

Mensen willen tijdens de feestdagen eigenlijk wel iets persoonlijks en dat hoeft echt helemaal niet duur te zijn. Geld verdwijnt snel weer aan de boodschappen. 

Een cadeaubon 

Tenzij iemand hier om vraagt, kan het net als geld heel onpersoonlijk overkomen, alsof je niks beters kan bedenken. Het komt ook vaak voor dat mensen vergeten dat ze z’n bon bezitten en het verdwijnt vaak in de la en is na een tijd misschien niet eens meer geldig. 

Een huisdier 

Het is nooit een goed idee om iemand een (huis)dier te geven. Je weet nooit of mensen er wel voor kunnen zorgen, allergisch zijn of hier echt op zitten wachten. 

Onzinnige rotzooi  

Dit is natuurlijk voor de hand liggend, maar er worden nog veel cadeaus geven waar je na een week eigenlijk niet meer naar om kijkt. Het verdwijnt dan in de kast of prullenbak. Denk dat eerder aan een mooie brief wat iets betekend voor iemand! 

Een cadeau wat je eigenlijk zelf wilt 

Dit klink misschien logisch, maar het komt heel vreemd over als je iemand een cadeau geeft en er met verlangen naar kijkt. Dan kan je het net zo goed voor jezelf kopen. Tenslotte moet een cadeau voor de ander bedoelt zijn. Iets wat hij/zij graag wilt! Je kan natuurlijk wel iets geven dat jij uit ervaring supertof vond en wilt dat de ander dat ook kan ervaren. 

Sharing is caring