Deze oog make-up past het beste bij jouw oogkleur!  

Het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste oogmake-up te vinden die perfect past bij jouw oogkleur. Het hebben van een de juiste oogschaduw doet veel met je uitstraling. Om je een hele zoektocht naar de juiste oogschaduw te besparen leggen wij je precies uit welke kleur oogschaduw past bij jouw oogkleur.  

Bij groene ogen 

Wanneer je groene ogen hebt zullen je ogen erg geaccentueerd worden door warme kleuren, rood/bruin en aardtinten. Maar wil je graag dat je ogen er nog meer uitspringen? Kies dan voor een paarse oogschaduw! Ook kan je deze oogschaduw kleuren laten terugkomen in je kleding wanneer je geen oogschaduw op hebt.  

Bij bruine ogen  

Wanneer je bruine ogen hebt kan je over het algemeen alle kleuren goed hebben. Maar je bent sowieso altijd safe met roze, paarse en groene tinten. Je kan ook kiezen voor blauwe tinten, grijs en naturel kleuren. Om je uitstraling extra te laten stralen kan je deze kleuren ook verwerken in je kleding.  

Bij grijze ogen  

Het hebben van een grijze kleur ogen klinkt misschien wat saai, maar door de juiste oogschaduw kleuren te gebruiken is het helemaal niet saai meer. Wanneer je grijze ogen hebt is dat een vrij lichte kleur, je kan het laten opvallen door te kiezen voor donkere oogschaduw. Denk hierbij aan donkerblauw, donkergroen, maar ook zwart is een goede keuze. Qua kledingkleur kan je kiezen voor de wat koelere en subtiele kleuren.  

Bij blauwe ogen 

Om je blauwe ogen er goed uit te laten springen kan je kiezen voor perzikkleuren, lila of felle koraal kleuren. Wil je ook graag nog wat glinstering creëren? Kies dan voor neutrale kleuren. Om je ogen nog meer te laten spreken kies dan voor donkerblauwe kleding.  

Sharing is caring