Nagellakkleuren van het najaar!  

Om de paar weken weer een nieuw kleurtje op je nagels. Dat doen we allemaal graag, maar wat zijn nou precies de nagellakkleuren van het najaar? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.  

Er bestaan ontzettend veel verschillende nagellakkleuren. Zo heb je verschillende kleuren die perfect bij het voorjaar passen, maar zo ook tijdens het najaar. Je zal misschien sneller denken aan donkere kleuren, maar dat hoeft niet. Je kan namelijk nog steeds kiezen voor opvallende kleuren! 

Neon  

Het dragen van een neon kleur op je nagels kan natuurlijk het hele jaar door, maar tijdens het najaar kan je meer richting de kleur van de herfst gaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld oranje of groen.  

Glanzend  

Het heeft een beetje het effect van een glazed donut. Het glanst mooi en is een kleur dat je makkelijk kan combineren met je outfits. Deze kleur heeft ook nog eens een erg cosy vibe en een erg neutrale kleur.  

Nude  

Het kiezen van een nude kleur is altijd safe. Het is makkelijk te combineren en past ook goed bij het wat minder lekkere weer.  

Art 

Vrolijke kleuren en print in één? Het is de perfecte combinatie voor in het najaar. Je kan het zo gek maken als dat je zelf wil of het wat rustiger houden door alleen het topje van je nagels een kleurtje te geven.  

Bordeaux rood  

Deze kleur is perfect om op te doen tijdens kerst, maar het is ook perfect tijdens het najaar. Het heeft een erg warme uitstraling en past perfect bij het mindere weer. Je kan ervoor kiezen om je hele nagels in die kleur te doen of een klein stukje.  

Sharing is caring