WK: snacks voor tijdens de wedstrijd 

21 november 2022 speelt Nederland de eerste wedstrijd voor het WK tegen Senegal. Tijdens de wedstrijd is het natuurlijk lekker om snacks erbij te hebben, vooral als je met vrienden of familie kijkt. In dit artikel vertellen wij welke snacks lekker zijn bij de voetbalwedstrijd. 

Pittige kip worstenbroodjes 

Deze worstbroodjes zijn simpel om te maken, heel lekker en het ziet er ook nog eens leuk uit. Deze worstenbroodjes zijn iets dikker dan de meeste worstenbroodjes, omdat je ze maakt met de hotdogs van Ikea. Deze worstjes zijn 100% kip en hebben een rooksmaak. Ben je hier niet zo fan van dan zijn de kipworstjes van de islamitische supermarkt een goed alternatief. Voor de pittige worstenbroodjes wordt plantaardige bladerdeeg gebruikt. Als je niet van te pittig houdt kan je natuurlijk ook bijna geen peper erbij doen. Voor de peperliefhebbers is een beetje sriracha de perfecte toevoeging. 

Mini gehaktballetjes in tomatensaus 

Gehaktballetjes zijn altijd een goed idee voor op de borreltafel. Deze gehaktballetjes zijn gekruid met basilicum en serveer je met zelfgemaakte tomatensaus. Lekker de wedstrijd kijken en aanvallen maar! 

Nacho’s met zelfgemaakte guacamole 

Chips is altijd lekker en simpel voor bij de voetbalwedstrijd. Maar om het minder standaard te maken trek je een zak nacho’s open en maak je daarbij een verse guacamole. Als je vegetarisch bent of vegetarische vrienden/ familie hebt is dit de ideale snack om te serveren. 

Kaasblokjes en stukjes worst 

Net als bij feestjes zijn kaasblokjes en stukjes worst een goede snack voor tijdens de voetbalwedstrijd. Het lekkerste is om een goed blok kaas te kopen en die in kleine stukjes te snijden. Voor de worstjes kan je zelf kiezen welke worstjes jij lekker vindt. 

Bittergarnituur 

Een hele standaard keuze, maar wat is nou beter dan een lekkere bittergarnituur bij de voetbalwedstrijd. Je kan een snackmix kopen of je kan zelf de snacks kopen die jij lekker vindt en deze mixen. 

Kies jouw snack uit en geniet van de wedstrijd! 

Sharing is caring