Haartrends van het najaar

De haartrends veranderen met de tijd. Het ene jaar zien we meer 70’s terugkomen en het andere jaar meer de 80’s. In het najaar van 2022 komen veel 90’s looks terug. Ben jij benieuwd wat de haartrends van het moment zijn? Lees in dit artikel de haarlooks van eind 2022. 

90’s bob 

De jaren 90 haarstijlen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Het haar mag dit najaar weer korter dan kort. Zeer populair is de 90’s bob waarbij het haar net over je oren valt met een strakke midden scheiding.  

90’s haar met laagjes 

Een natuurlijke look, maar toch met veel volume, laagjes en highlights. De speelse 90’s look wordt een echte trend. De look lijkt wellicht makkelijk te creëren, maar vereist wel enige oefening met de föhn. Wanneer je dit onder controle hebt, heb je een look die zeer veelzijdig is! 

Natuurlijke texturen 

Het is misschien niet een haartrend, maar we zien het sinds dit najaar veel meer. Steeds meer grote modehuizen en beautymerken omarmen alle natuurlijke texturen. Dus, omarm jezelf en jouw haar! Dit najaar zul je zeker niet de enige zijn! 

Glass hair look 

De glass hair look is een zeer populaire look in dit najaar. Kim Kardashian is groot fan van deze look. Dit kapsel ziet er bijna nat uit omdat het heel erg glimt. Met deze look shine je helemaal! 

Funky 

Na de show van Marc Jacobs waarin de zusjes Hadid de funky punk look droegen is deze look dit najaar een ware trend. Bij punk en funk denk je misschien aan half geschoren kapsel en dat klopt ook helemaal. Maar er zijn meer vormen, zo kun je ook gaan voor speelse look met ruige laagjes. 

Haarbanden en andere accessoires 

Haar accessoires: ze waren dit jaar al op vele catwalks te bewonderen. Van haarbanden tot sjaaltjes en strikjes tot echte blingbling. Alles kan, dus ga lekker shoppen en scoor die haar accessoires nu meteen! 

Sharing is caring