Deze eigenschappen horen bij een weegschaal 

Iemand met het sterrenbeeld weegschaal is iemand die een groot hart heeft. Ze zitten gevuld met liefde en ze zijn super vriendelijkheid. Ze vinden veel goed, zolang ze maar samen zijn. Benieuwd naar de rest van de eigenschappen van een weegschaal? Hieronder staan ze voor jou op een rijtje! 

Houdt ervan om te kletsen 

Weegschalen zijn enorme kletskousen. Ze hebben altijd wel wat te vertellen en kunnen met veel energie uren met je kletsen over de wereld, avonturen of belangrijke gebeurtenissen. Soms is het daarom ook een uitdaging om te kletsen met een weegschaal, omdat je er niet altijd even veel zin in hebt en ze graag aan het woord blijven.  

Iedereen blij houden 

Je wilt graag dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Toch maak je het dan heel moeilijk voor jezelf. Het is belangrijk om jezelf op de eerste plek te zetten en goed naar je eigen behoeftes te leren luisteren. Dit vinden de mensen in je omgeving ook heel belangrijk. Je kunt helaas niet altijd iedereen tevreden houden.  

Je houdt goede balans 

Mensen met het sterrenbeeld weegschaal, lijken daar ook erg op. Ze kunnen goed beide situaties bekijken en dingen in balans houden. Ze zoeken een oplossing voor beide partijen en zorgen dat ze tevreden blijven.  

Leert graag nieuwe dingen 

De weegschaal laat zich graag inlezen en is nieuwsgierig naar nieuwe dingen. De weegschaal is leergierig en leert ook snel nieuwe dingen. Let wel op dat je niet te veel dingen tegelijkertijd aanpakt, want dat kan nog wel is je valkuil worden. 

Sharing is caring