Zo vind jij je droom partner 

We dromen allemaal van de prins op het witte paard. Of prinses natuurlijk. Onze eisenlijst lijkt soms eindeloos. Of ware liefde wel bestaat, hebben we echt weleens in twijfel getrokken. Want soms lijkt het allemaal onmogelijk. Hoe krijg jij dan toch je droom partner in je leven? We vertellen je er alles over.  

Weet wat je zoekt 

Oh het is zo cliché, we weten het. Maar het is niet voor niets een cliché. Als je weet wat je wilt, dan trek je dat ook aan. Ben jij opzoek naar sociaal persoon die lekker veel praat, neem dan geen genoegen met iemand die niks aan je vraagt. Heb respect voor jezelf en laat je dus ook niet minder goed behandelen dan je verdient. Wanneer je weet wat je zoekt in een partner, neem je geen genoegen met minder en zul je dus teleurstelling voorkomen. Maar, draaf niet door. Hou je lijstje aan eisen beperkt tot 3 of 4 hoofdpunten.  

Aanvulling geen opvulling  

Vaak zijn mensen opzoek naar een relatie als ze zich alleen voelen. Je weet zelf ook wel dat het niet eerlijk is tegenover degene waarmee je aan het daten bent. Dit is natuurlijk niet de reden waarom je zou moeten daten. Zorg dus dat je eerst tevreden bent met jezelf en je eigen leven. Je zal zien dat je nieuwe vlam dan een geweldige aanvulling is op je leven en het er alleen maar leuker van wordt!  

Aan de slag met jezelf 

Zit jij lekker in je vel, dan straal je dat uit. Je bent dan automatisch een leuk en gezellig persoon om bij in de buurt te zijn. Natuurlijk voelt iedereen zich weleens minder en daar is niks mis mee. We bedoelen dat je geen problemen uit je vorige relatie meeneemt naar de volgende. Single zijn, tijd voor jezelf nemen en aan jezelf werken, daar is dus niks mis mee. Je wordt er een leuker persoon van. En hoe leuker je zelf bent, hoe leuker de persoon is die je aantrekt.   
 

Ga op pad 

Blijf je thuis zitten, dan kom je nooit iemand tegen. Ga met vrienden de stad in, naar een festival of lekker varen. Het maakt eigenlijk niet uit welke activiteit je kiest, als ‘ie maar sociaal is. Sta open voor de nieuwe mensen die je kunt ontmoeten. Misschien zit je droomman of vrouw er wel bij. Of leer je diegene wel via een nieuwe vriendengroep kennen. Blijf dus lekker afspreken, zo loop je vast iemand tegen het lijf.  

Flirten 

Ben je je droomprins(es) tegen het lijf gelopen, dan is het tijd om te flirten. Heb je een leuke klik, dan gaat het waarschijnlijk wel vanzelf. Maar alles wat nieuw is, is spannend. We hebben daarom nog even de beste tips voor je op een rijtje gezet: 

  • Geef complimenten. 
  • Stel vragen en wees geïnteresseerd.  
  • Je lach is de mooiste accessoire, laat deze dus zien! 
  • Wees niet bang om af en toe de aanraking op te zoeken. Leg je hand even kort op de arm van je gesprekspartner als je een leuk verhaal vertelt.  
  • Maak oogcontact.   

Sharing is caring