Droom jezelf gelukkig 

Je gedachtes hebben heel veel invloed op je. Ben jij een echte dagdromer, dan heb je het vast vaak aan jezelf gemerkt. De gekste dromen komen voorbij. Maar wat nou als je deze werkelijkheid kan maken? Zo droom jij jezelf gelukkig. 

Wensen  

Hoe je je dromen laat uitkomen? Dat doe je door te manifesteren. Je zal zien: manifesteer en je dromen worden binnenkort werkelijkheid. Maar daar moet je wel iets voor doen natuurlijk. Het begint allemaal met het uitspreken van een wens of een intentie. Het kan van alles zijn. Misschien ben je wel opzoek naar je droompartner, een geweldige baan of een warme vriendschap. Het is hierbij heel belangrijk dat je je wens formuleert in de ‘wat’ vorm.  

Visualiseren  

Heb je de wens vastgelegd, dan is het nu tijd om je voor te gaan stellen hoe het is als deze wens uitkomt. Je gaat je dus alvast verdiepen in het gevoel wat je dan hebt. Geeft het behaalde resultaat je rust, tevredenheid, vertrouwen, blijdschap of trots? Er kunnen een hoop gevoelens de hoek om komen kijken. Blijf weg van twijfels en ongeduld en maak je visualisatie zo concreet mogelijk. Betrek hierbij zoveel mogelijk van je zintuigen.  

Vertrouwen 

Uiteindelijk ben je zelf degene die de stappen gaat zetten om je wens uit te laten komen. Jij bent degene die voor je droomhuis regelmatig op Funda gaat kijken. Wat voor gevolgen dit heeft, is altijd een verrassing. Je kan je droomhuis ook op een andere manier onverwacht tegenkomen. Misschien krijg je wel een berichtje van iemand die jouw droomhuis verkoopt en weet dat je opzoek bent. Manifestatie kan uit onverwachte hoeken komen.  

Leren  

Net zoals heel veel dingen in het leven kan je manifesteren leren. Het kan zijn dat je gefrustreerd raakt als je te grote doelen voor jezelf stelt. Vergeet ook zeker niet dat ondanks dat je aan het manifesteren bent, er ook nog dingen anders kunnen lopen dan gedacht. Waardeer ook de kleine dingen die je manifesteert. Een kleine financiële meevaller kan ook wat kleins zijn, zo kan iemand een lekker ijsje voor je betalen. Wees dankbaar, ook voor de kleine dingen! 

Tips: 

  • Wat je denkt en zegt, trek je aan. Let op je woorden en gedachten. 
  • Mediteren kan je helpen bij het manifesteren. 
  • Omring jezelf met positieve mensen.  
  • Blijf positief, het is vervelend als je (nog) niet lukt. Maar ga je niet bij de pakken neerzitten, je zal merken dat er dan een hoop negativiteit op je afkomt. En dat willen we natuurlijk niet! 

Sharing is caring