Huidverzorging voor na de vakantie

Goed voor je huid zorgen is altijd belangrijk, maar om je huid even extra te verwennen na je vakantie is nog beter. Met deze tips geef jij een boost aan je huid na je welverdiende vakantie! 

Blijf je huid hydrateren  

Je hebt dit al ontzettend vaak gehoord, maar het is en blijft belangrijk om je huid te hydrateren. Je hoeft je huid niet alleen maar te hydrateren door water te drinken, het kan namelijk ook met eten. Dat kan door watermeloen, komkommer of tomaten. Op deze manier hydrateer je niet alleen je huid, maar krijg je ook nog eens vitamines binnen door de groente en fruit.  

Bye bye dode huidcellen 

Je huid goed reinigen is altijd goed en zo ook na je vakantie. Door je huid te verwennen met een heerlijke scrub of masker. Kun je echt je huid een boost te geven na je vakantie. Je gezicht heeft namelijk behoorlijk wat zonlicht gehad en het kan geen kwaad om je gezicht even goed te verwennen.  

Slaap bij 

En ja hier heb je natuurlijk je vakantie voor gehad zodat je helemaal uitgerust weer terug naar huis kan, maar voor je huid ligt dat net iets anders. Je huid heeft namelijk behoorlijk wat zon gekregen en andere schadelijke factoren. Hierdoor kan je huid behoorlijk wat stress ervaren. Het is daarom belangrijk om je huid te ‘repareren’ en dat gaat het beste wanneer je ligt te slapen.  

De vitamientjes  

Nu je vakantie weer voorbij is, is het ook weer tijd om die vitaminen binnen te krijgen. Vitaminen zijn niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je huid. Vooral vitamine A, B, C en E zijn erg goed voor je huid.  

Sharing is caring