Deze eigenschappen horen bij een maagd 

Een maagd heeft een groot hart voor zijn familie en vrienden en ze willen alles graag draaiend houden. Je bent geboren tussen 23 augustus en 22 september, en met je persoonlijkheid wordt je geliefd door veel mensen. Naast deze eigenschappen, heeft de maagd er nog veel meer! Hieronder staan er een paar voor jou op een rijtje: 

Een goed masker 

Maagden zien er van buiten erg cool uit, terwijl ze vanbinnen ontzettend kunnen koken van woede of nerveus zijn. Ze vinden het lastig om hun emoties te uiten en daarom moet je mensen eerst goed vertrouwen voordat je jezelf begint te openen. 

Woede 

Een maagd kan wel boos worden al laten ze dit niet direct merken. Kleine dingetjes die kunnen gebeuren, kunnen als snel in het verkeerde keelgat schieten bij een maagd. Dit uiten ze alleen niet, en dit kan leiden tot een intense woede. Het emmertje zal uiteindelijk bij de maagd gaan overlopen.  

Je bent altijd op tijd 

Liever ben je ergens te vroeg, dan 10 minuten later. Te laat komen kan jouw dag verpesten en je zorgt altijd dat je er netjes op tijd bent. Als de ander te laat komt, kan dit ook veel met je humeur doen. 

Zorgzaam 

De maagd zet familie en vrienden op nummer 1. Ze zijn super zorgzaam en helpen ze graag. Ook voelt de maagd zich pas echt rijk, als alles goed gaat met hun familie en vrienden. Tijd doorbrengen met hun, geeft de maagd ook een voldaan gevoel.  

Sharing is caring