Voorden van een kantoorhond

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt om aan te schaffen op je kantoor, maar wel iets dat veel voordelen heeft. Ben je benieuwd naar de voordelen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.  

De stress neemt af 

Uit een onderzoek is gebleken dat stress deels afneemt wanneer je aan het knuffelen of spelen bent met een hond. Wanneer je met de kantoorhond aan het knuffelen bent komt er een knuffelhormoon vrij waardoor je hartslag en bloeddruk naar beneden gaan. Hierdoor maak je minder stresshormoon aan en zal je meer ontspannen.  

Het bevordert de communicatie binnen het team 

Door een kantoorhond wordt de teamgeest verbeterd en wordt de communicatie binnen het team beter. Je zal dus veel beter met elkaar kunnen communiceren.  

Het zorgt voor meer loyaliteit 

De betrokkenheid en motivatie binnen het bedrijf groeit dankzij de kantoorhond. Ook is er ruimte voor flexibiliteit en wordt er ook meer gekeken naar het welzijn van de werknemers binnen het bedrijf.  

Plezier bij de werknemers 

Hoe meer leven er is hoe meer vreugde. En kantoorhond geeft sfeer aan het bedrijf en het kan ervoor zorgen dat de werknemers meer plezier hebben tijdens het werken.  

En ben jij overgehaald om een kantoorhond te nemen? 

Sharing is caring