Deze 4 vegan kookboeken wil jij in je keuken hebben liggen!  

Voor de mensen die plantaardig eten of de mensen die graag wat meer plantaardig zouden willen eten hebben we 4 vegan kookboeken op een rijtje gezet vol met heerlijke recepten!  

Gewoon vegan  

Gewoon vegan is het kookboek dat is geschreven door Alexandra Penrhyn Lowe. Gewoon vegan is een kookboek dat voor elke dag vegan recepten biedt en dan wel voor het hele gezin. In Gewoon vegan staan ruim 80 vegan recepten, deze recepten zijn geschikt voor het hele gezin. Het boek is toegankelijk en daarnaast ook uitnodigend omdat het voor iedereen uit het gezin geschikt is. Gewoon vegan is voor €21,99 te koop bij Bol.com. 

De groene meisjes: vegan voor iedereen 

De groene meisjes: vegan voor iedereen is het kookboek dat is geschreven door Merel Wildschut. Merel bewijst al zo’n tien jaar op haar blog: de groene meisjes dat vegan eten ook heel betaalbaar, lekker, gezond en makkelijk kan zijn. In dit kookboek worden er 50 heerlijke recepten gedeeld en daarnaast ook de top 10 groene meisjes- favorieten. Het boek is geschreven voor veganisten maar ook zeker voor vegetariërs, flexitariërs, groentelovers, nieuwsgierige beginners of voor mensen die vegan familie leden of vrienden hebben. Het boek is voor €24,99 te koop bij Bol.com.  

Vegan vibes  

Vegan vibes is het veganistische kookboek geschreven door Lisa Steltenpool. Zij is diëtist en laat je graag zien met het boek dat plantaardig eten heel makkelijk en vooral heel erg lekker kan zijn. Naast dat Lisa je kennis laat maken met lekker plantaardig eten geeft ze je ook onderbouwende voedingsinformatie, praktische handvatten en bovenal een hele lading inspiratie. Vegan vibes is voor €24,99 te koop bij bol.com. 

Vegan soul food  

We sluiten af met de winnaar van het Beste Kookboek 2021, Vegan soul food is geschreven door Jason Tjon Affo. Jason is bekend van zijn geliefde lifestyle platform The Indigo Kitchen. Het boek is zo populair om de heerlijke, kleurrijke en vegan recepten. Daarnaast zien de gerechten er ook echt prachtig uit en dat allemaal dankzij natuurlijke kleurstoffen. De recepten zijn allemaal vegan, gezond en bovenal superlekker! Vegan soul food is te koop bij bol.com voor €24,99.  

Sharing is caring