Deze nieuwe super leuke kledingmerken kende jij nog niet! 

Opzoek naar kleding, maar je weet even geen nieuwe merken? No worries! Wij hebben voor jou 5 leuke stores op een rij gezet, waarvan je niet wist dat ze bestonden.  

Atelier Reservé 

Zoek je een uniek kledingstuk? Dan is dit zeker een merk waar je is moet kijken. Het merk is opgericht door Alljan Moehamad en Deyrinio Fraenk. Ze werken met oude voorraden, gebruikte materialen en vintage kledingstukken. Met elk item maken ze weer wat unieks en worden oude fashion stukken her ontworpen. Ze gebruiken hun eigen stijl met eigen kleuren, printen en pasvormen.  

The Blue Moon Club 

Dit merk is opgericht door Isabelle Heijhoff. Dit merk richt zich vooral op sterrenbeelden en benadrukt iedereens individuele kracht. Diverse influencers zijn al met het T-shirt gespot waar ieder zijn unieke karaktereigenschappen opstaan. Het heeft een ruim assortiment van T-shirt, hoodies, sokken, shorts en meer.  

Atelier Fumée 

Dit is een gloednieuwe label van Esmée Geeratz. Toen de pandemie insloeg, besloot ze haar plannen tot werkelijkheid te brengen en haar eigen creativiteit een kans te geven. En het groeide zeker in de afgelopen jaren. Voor haar kleding gebruikt ze vooral satijn en de satijnen jurken zijn de grootste hit.  

Rhea 

Rhea is nog erg vers en opgericht door drie Nederlandse vrouwen. Het heeft een uitgebreid assortiment met veel verschillende soorten kleuren, materialen, gewichten en structuren. Het bijzondere aan dit merk is dat het volledig transparant is. Het gaat van boerderij naar eindproduct en dit kan je volledig volgen. Een mooie kledingcyclus dus.  

Sharing is caring