De pyriet: alles wat je moet weten over deze stralende edelsteen

Deze stralende edelsteen wil je niet alleen aanschaffen vanwege zijn prachtige uiterlijk. In de zon komt deze steen helemaal tot zijn recht. We vertellen je alles over pyriet en de peacock pyriet. 

De Werking van pyriet  

De steen straalt en de werking heeft hetzelfde effect op jou als persoon. De pyriet maakt je namelijk opgewekt en zelfverzekerd. De steen heeft dus niet alleen een stralend uiterlijk. Daarnaast maakt pyriet je een stuk daadkrachtiger. En geeft je dus een enorme boost op van je dromen een realiteit te maken. 

Allemaal erg positief maar hier stopt het niet. De steen houdt je namelijk ook een spiegel voor. De edelsteen helpt je open en eerlijk naar jezelf te zijn. Zelfacceptatie kan een groot onderdeel gaan spelen in je leven.  

Het proberen waard! De pyriet zou ook menstruatiepin verlichten. Leg hiervoor de steen op je buik.  
 

De werking van Peacock pyriet  

Deze edelsteen is een variant van de gewone pyriet en wordt ook wel de borniet genoemd. De peacock pyriet, zoals de naam al laat vermoeden, heeft de kleuren van een pauw. Hij is minstens net zo glimmend als de pyriet maar bevat meer kleuren zoals blauw en paars met een hint van geel en groen.  
 
De werking is dan ook passend bij het stralende uiterlijk van de edelsteen. Het zorgt namelijk voor een flinke boost aan je zelfverzekerdheid. De steen geeft je vertrouwen en maakt je daadkrachtig. Daarnaast word je enorm blij van deze steen en dat heeft niet alleen te maken met het uiterlijk. De werking zorgt ervoor dat je vrolijk en positief wordt. Ook helpt het je omgaan met stress en vermoeidheid.  

Sharing is caring