Deze 4 series wil jij gezien hebben 

In dit artikel tipt de redactie jou een aantal series die je echt gezien wilt hebben. Het zijn zowel Nederlandse als Engelse series en ook hebben we erbij vermeld waar ze te zien zijn. Veel kijkplezier alvast! 

De 12 van Oldenheim 

We trappen af met een serie van Nederlandse bodem, genaamd de 12 van Oldenheim. De 12 van Oldenheim is in grotendeels in Harmelen opgenomen en sommige stukken in Gouda en Woerden. De 12 van Oldenheim is een superspannende dramserie die gaat over de zestienjarige Nine, haar fiets word na een Zomerse nacht gevonden maar niemand weet waar Nine zelf gebleven is. Hierop volgt een grote zoekactie, maar dan blijkt dat er veel meer aan de hand is in Oldenheim want er verdwijnen steeds meer mensen uit het dorp en steeds gebeurt dit op onverklaarbare wijze. De 12 van Oldenheim is te zien op Videoland.  

Oogappels 

De tweede serie is ook een serie van Nederlandse bodem, die ook op tv-uitgezonden is en nu terug te kijken is op NPO-start. Oogappels is echt een serie om met het gezin te kijken. Tijdens Oogappels worden vier verschillende gezinnen gevolgd waarbij de ouders worstelen met de opvoeding van hun kinderen. De serie is zo aan te bevelen omdat veel ouders en gezinnen zich erin herkennen en soms dezelfde situaties beleven als die van de gezinnen uit Oogappels. Door Oogappels laat zien dat het soms ook ontzettend lastig kan zien, die puberkinderen en hoe voed je je kinderen goed op terwijl ze soms zo dwars zijn of ineens hele gekke dingen kunnen doen. 

Lupin 

De derde serie die we je graag willen aanbevelen is Lupin. Lupin is een Franse mysteriethriller. In Lupin volgen we dief Assanne Diop. Assane zoekt wraak op de familie Pellegrini, toen Assane nog tiener was verloor hij zijn vader. Zijn vader werd beschuldigd van het stelen van een halsband en beroofde zich daarna van het leven. De serie is ontzettend populair en geliefd mede door de hoeveelheid humor in de serie. Lupin kun je kijken op Netflix.  

Selling sunset 

Selling sunset is een Amerikaanse reality-tv- serie die te bekijken is op Netflix. Bij Selling sunset volgen we een makelaarskantoor in Los Angeles. De makelaars bestaan uit mooie en goedgeklede vrouwen die constant ruzie met elkaar hebben. Op kantoor bespreken de vrouwen vooral al hun persoonlijke drama’s. De serie is reality-tv op z’n best en is aan te raden als je gewoon even lekker wil ontspannen en wil lachen.  

Sharing is caring