Deze voeding zorgt voor een betere erectie 

Een typisch mannelijk issues is het slechter functioneren van de penis. Ouder worden heeft hier mee te maken maar ook jongeren kunnen hier last van hebben. Wil je dit nou voorkomen, dan is het eten van deze voedingsmiddelen een goede start! 

Spinazie 

Spinazie bevat veel mineralen en vitamines en is voor sommige mannen zeker onmisbaar. Een van de bestanddelen is magnesium en laat dat nou net het stofje zijn waar je kleine vriend zeker van omhoog gaat. Magnesium stimuleert de aanmaak van testosteron en dus kun je er niet genoeg van hebben.  

Avocado’s 

Je zou het niet zeggen, maar avocado’s stimuleren de bloedsomloop, verlagen het slechte LDL-cholesterol en zit vol met gezonde vetten. Voor een goede erectie is vooral bloedsomloop belangrijk. Dus haal die avocado’s in huis en eet ze op je brood, maak er guacamole van of gooi het bij je smoothie.  

Kiembrood 

Vezels zijn ook niet alleen goed voor je spijsvertering, maar heeft ook een ontstekingsremmende werking. Het vezelrijke brood zorgt ervoor dat de erectiestoornis afneemt.  

Zalm 

Zalm is niet alleen super lekker, maar heeft ook veel goede voedingsstoffen. Het bevat veel vitamine D, magnesium en selenium. Vooral magnesium is belangrijk om de kwaliteit van je zaad op peil te houden en de testosteronproductie te stimuleren.  

Extra 

Overgewicht kan de kwaliteit van je erectie verminderen. Wat gezonder eten helpt dus ook. Kijk welke ongezonde dingen je kan vervangen voor andere gezondere voedingsmiddelen.  

Sharing is caring