Deze dingen moet je niet doen voor de seks

Voordat je een wilde nacht gaat beleven doe je er alles aan om er van top tot teen helemaal fantastisch uit te zien en dat is ook helemaal goed, maar toch zijn er dingen die je beter niet kan door voordat je een wilde nacht gaat beleven. Ben je benieuwd welke dingen dat zijn? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.  

Spicy food 

Misschien houd je wel van lekker pittig eten, maar toch is het slim om dat tijdens je date even aan de kant te zetten. Door het pittige eten kan je een opgeblazen buik krijgen en last hebben van gasvorming. Ook is het zo dat de pittigheid aan je handen en mond kan blijven zitten en dat is voor je partner niet echt een pretje.  

Jezelf scheren 

Het liefst scheer je jezelf vlak voordat je seks gaat hebben, maar toch is het niet goed om dat zo last minute te doen. Wanneer je jezelf hebt geschoren kan je daarna bultjes of kleine sneetjes krijgen en daardoor kan je sneller een infectie oplopen. Scheer jezelf dus een dagje eerder.  

Iets te diep in het glaasje kijken 

Met een lekker drankje is natuurlijk niks mis mee, het kan namelijk voor meer ontspanning zorgen, maar drink niet te veel alcohol. Door alcohol kan dan ervoor zorgen dat je je minder gelukkig voelt en daardoor is het hoogtepunt bereiken in de slaapkamer net iets lastiger.  

Chocolate  

Het klinkt misschien allemaal heel verleidelijk om aan voorspel te doen met warme chocolade, maar het is toch beter van niet. Producten waar veel suiker in zit kan ervoor zorgen dat je een vervelende schimmelinfectie oploopt.  

Door deze dingen niet te doen beleef jij de avond van je leven! 

Sharing is caring