Erogene zones

Iedereen heeft plekken op het lichaam die seksueel opwinden of een fijn gevoel geven. Welke dat zijn, verschilt per persoon. De plekken op het lichaam die seksueel opwindend zijn noemen we erogene zones. Bekende erogene zones van de vrouw zijn de clitoris, de schaamlippen en de vagina. Bij man zijn dat de eikel, penis en de ballen. Maar er zijn nog meer opwindende plekken op het lichaam te vinden.

Waar zitten de erogene zones?

Wat de erogene zones zijn, is voor iedereen anders. Iedereen vindt wat anders lekker en fijn, daarom verschilt de plek van deze zone per persoon. Toch zijn de favoriete plekjes vaak de mond, oren, tepels, onderbuik, hals, voeten, dijen en billen. Ontdek vooral samen of alleen welke plekken jij het lekkerst vindt.

Hoe stimuleer je fijne plekjes?

Een erogene zone stimuleren kan op verschillende manieren:

  • Met aanrakingen van je hand of vingers: Aaien, drukken, wrijven, knijpen of (zachtjes) slaan
  • Met de mond en tong: Zoenen, likken of (zachtjes) bijten
  • Met een hulpmiddel: Denk bijvoorbeeld aan een veertje, ijsblokje of vibrator

Wat vind jij fijn?

Het is belangrijk om van jezelf te weten welke plekken bij jou stimulerend zijn. Het kan ook zijn dat je erogene zones veranderen. Misschien vind je nu iets lekker, maar later windt iets anders je meer op.

Ken jij je eigen lichaam heel goed, en weet je precies waar je moet voelen om je erogene zones te simuleren? Of weet je het nog niet zeker en heb je het gevoel dat je deze nog moet ontdekken? Dat is niet gek, er zijn zoveel plekjes die goed kunnen voelen. Deze kan je stimuleren met je eigen lichaam, maar ook met wat hulp, bijvoorbeeld seksspeeltjes.

Als je jouw erogene zones hebt ontdekt en voelt, leer je je eigen lichaam pas echt goed kennen. Door het gebruik van seksspeeltjes kun je deze plekken nog meer stimuleren en kan het nog lekkerder aanvoelen.

Seksspeeltjes

Een dildo, masturbator, kegelballen, liefdespop of een kleurrijke vibrator. En wat dacht je van een sexy pakje, een cockring of een vibrerend ei waarvan je de afstandsbediening uit handen kan geven? Seksspeeltjes zijn zeker een verrijking aan je leven. Of je ze nu samen met je partner gebruikt of alleen.

Met de seksspeeltjes van Vibies.nl kan je jezelf nog beter leren kennen. Ontdek en kom erachter wat jij lekker vindt. In de webshop maak je in het menu een voorselectie van wat jij leuk vindt en er is voor ieder wat wil(d)s. Kies het gene wat je voorkeur heeft en jouw erogene zones kan stimuleren. En wie weet kan jij straks niet meer zonder! 

Ben jij er al over uit welke sextoys de volgende zijn die op jouw nachtkastje komen te staan? Met de kortingscode STAYFIT20 krijg jij 20% korting* op het gehele assortiment van Vibies.nl! Wat je voorkeur ook heeft. Ga het lekker zelf of samen met je partner ontdekken. Have fun!

*de kortingscode is geldig van 19 juni 2022 t/m 29 juni 2022.

Sharing is caring