Burn baby burn!

Je kent het vast wel, je hebt net wat te veel en te lang in de zon gelegen zonder dat je goed met zonnebrand gesmeerd hebt. En binnen no-time ben je alweer helemaal verbrand. Dat wordt weer op naar een slechte nacht. Je draai niet kunnen vinden in je bed omdat het overal zo’n pijn doet. Daarnaast is het natuurlijk ook super slecht voor je gezondheid om te verbranden. Je loopt hierdoor een veel groter risico om een vorm van huidkanker te krijgen.

Smeren, smeren en nog eens smeren, dat is het antwoord. Maar dan is het wel belangrijk om goede producten te gebruiken en je huid ook na het zonnen goed te verzorgen. Het testpanel van Fit at Home mocht vier producten van het zonverzorgingsmerk Byron Bay testen. Dit zijn hun bevindingen:

1. Coconut Oilspray 

Met de Coconut Oilspray van Byron Bay kun je jouw huid op een fijne manier beter beschermen tegen de zon. Wat betreft de SPF kun je voor deze spray kiezen uit SPF 6, 15 en 30. Het testpanel testte de SPF 15. Het unieke aan deze spray is de heerlijke zomerse kokosgeur. Deze geur vrolijkt je direct op en nog veel belangrijker; de spray beschermt je goed, zodat je niet meer hoeft te verbranden.

2. Tan Activator

De Tan Activator van Byron Bay is ontwikkeld om te zorgen voor een diepere bruining. Dit komt omdat deze lotion een bronzing stimulator bevat. Ook heeft deze lotion de kracht om je huid te beschermen tegen huidveroudering. De Tan Activator is verkrijgbaar in SPF 15, 30 en 50 en beschermt je daarom goed tegen de schadelijke uv-straling.

‘De heerlijke geur van deze producten brengt je meteen in vakantiestemming ook al zit je gewoon in de achtertuin!’

Al deze fijne voordelen van de Tan Activator kan het testpanel alleen maar bevestigen. De crème voelt soepel en fijn aan op de huid, uniek is toch echt wel het bronzing effect van deze Tan Activator. Tijdens het opdoen van de crème kreeg iedereen direct een associatie met het zomerse gevoel dankzij de heerlijke geur.

3. Lime Coolada Body Butter

Het derde product is de Lime Coolada Body Butter. Deze body butter verwent je huid na een dag zonnen. De body butter is een verzorgende en voedende crème die kan helpen om je huid in een goede conditie te houden. Een ander groot voordeel van de body butter is dat hij ervoor zorgt dat je bruine kleurtje langer zichtbaar blijft. Tot slot heeft de body butter een heerlijke tropische Lime Coolada geur.

Uiteraard heeft het testpanel de Lime Coolada Body Butter ook getest. Ze werden gelijk al verrast door de heerlijke tropische lime geur. Het testpanel deed de test aan het einde van een zonnige dag. Naast dat de body butter fijn smeerbaar is zorgt de butter ook voor een verkoelend effect. Het testpanel merkte direct dat het een aanvulling kan zijn voor je huid na een dag zon. Waar je huid soms na de zon droog of branderig kan aanvoelen wordt dit echter direct weggenomen door de Lime Coolada Body Butter.

4. Aftersun Cooling Aloe Vera Gel

Voor de verbrande huid is er niets fijners dan aloë vera. Deze Cooling Aftersun van Byron Bay bevat maar liefst 93% aloë vera. Deze gel ondersteunt het hydraterend vermogen van de huid en daarnaast doet de heerlijke geur van de Aftersun Cooling Gel je al direct aan de zomer denken.

De leden van het testpanel ging het wat te ver om zich te laten verbranden om deze aftersun te testen. Maar wie zegt dat je alleen aftersun kunt gebruiken nadat je verbrand bent? Na een dag de hele tijd in de zon te hebben gezeten biedt de aftersun ook een heerlijk verkoelend effect aan je huid. Daarnaast merkten ze echt dat de aftersun helpt om de huid weer te laten herstellen, de huid voelde de volgende ochtend super gehydrateerd en verzorgd aan.

‘De producten van Bryon Bay zijn onmisbaar voor wanneer je verbrand bent en vooral om dit in de toekomst te voorkomen.’

Het testpanel is super enthousiast over de heerlijke producten van Byron Bay! We snappen dat je na het lezen erg benieuwd bent naar de producten en ze graag wilt uitproberen. Daarom hebben wij iets leuks voor jou! In samenwerking met Byron Bay mogen wij een zomerpakket weggeven! Een leuke beachbag gevuld met zonnebrandproducten en een super fijne beach towel! Zo ben jij helemaal summer ready en zal je huid het deze zomer aan niets ontbreken! Check dus snel onze socials om mee te doen aan deze actie!

Sharing is caring