Ben jij al date-moe?

Je kan niet alleen moe worden van mensen, je werk, sporten, maar ook van daten. Maar wat houd date-moe zijn precies is? Wij hebben het voor je uitgezocht en ook tips.  

Wat is date-moe zijn 

Je bent de hele dag aan het swipen op een datingapp en je hebt een afspraakje na afspraakje, maar iedere keer denk je toch van nee dit is het net niet. Daar kan je heel moe van worden en op een gegeven moment ook geen zin meer in hebben. Je kan het zien als een date burn-out en kan worden veroorzaakt door het hebben van te veel afspraken en heel veel verschillende personen die je leert kennen.   

3 tips voor jou! 
 

Probeer niet te veel te verwachten van de eerste ontmoeting 

Wanneer je een afspraakje hebt verwacht dan niet meteen dat het een prins(es) op het witte paard is. Wanneer je daar namelijk wel vanuit gaat kan het behoorlijk tegenvallen en dat is zonde. Probeer er nuchter in te gaan dan kan het alleen maar meevallen. 

Verwacht niet te veel na je eerste afspraak 

Wanneer je je eerste afspraakje hebt gehad kan het niet gelijk zijn dat het 100% vertrouwt voelt en je gelijk gevoelens hebt voor de ander. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, zodat je niet teleurgesteld bent als je niet gelijk de verwachtte gevoelens hebt. Doe het rustig aan en geniet ook van het daten. 

Date alleen wanneer jij er echt zin in hebt 

Het is belangrijk dat je alleen gaat daten wanneer je het leuk vindt en niet omdat je met iemand een relatie wilt. Het is erg belangrijk dat je goed naar jezelf luistert wanneer je aan het daten bent. 

Sharing is caring