Deze 5 jeans moet jij in je kast hebben 

Een zwarte jeans is de beste vriend van iedere vrouw. Maar welke jeans is verder nog een absolute must-have? Welke van deze 5 jeanssoorten heb jij nog niet in je kast? 

1. Straight leg 

Deze jeans heeft de laatste jaren helemaal zijn comeback weten te maken. Ben jij je skinny jeans zat, kies dan voor deze fijne denim. Het model is tijdloos en heeft een comfortabele pasvorm. De straight leg valt wat losser op de kuit en enkel. De pijp van de jeans is recht waardoor het voor elke figuur een perfecte pasvorm is.  

2. Skinny jeans 

De super strakke skinny jeans is een beetje naar de achtergrond verdwenen. Deze jeans zit straks op de benen en benadrukt dus ook goed je figuur. De jeans valt doorgaans net iets boven de enkel en kan makkelijk gecombineerd worden. Leuk te combineren met een oversized blazer en een paar sneakers.  

3. Witte jeans  

Voor welk model je ook kiest, de witte jeans is een absolute klassiek. Het staat fris en vlot en is makkelijk te combineren. Combineer de witte broek met een kleur voor een extra knaleffect. Liever iets rustiger? Ook de pasteltrend is leuk te combineren met je witte jeans. Oh en pas wel op dat je niet knoeit.  

4. Flared jeans 

De flared jeans heeft het straatbeeld helemaal verovert. Het seventies model is terug van weggeweest. Deze broek is zit strak aangesloten aan de bovenbenen en loopt wijd uit vanaf je knie. De jeans staat vrouwelijk en kan je leuk combineren met een paar stoere boots of een sexy hak.  

5. Leren broek 

De leren broek is tegenwoordig verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kies jij voor standaard zwart of stap jij uit je comfort zone en kies je voor een beige of gekleurde variant. Deze broek kan je eindeloos combineren. En handig met het Nederlandse weer. Het broek is namelijk warmer en ook waterafstotend. Zo gaan stijl en praktisch toch hand in hand.   

Sharing is caring