Gevulde aardappel  

Ingrediënten (voor 6 stuks) 

  • 3 grote aardappels⁠ 
  • 125 gr spekreepjes⁠ 
  • 3 bosuien⁠ 
  • 125 ml crème fraîche⁠ 
  • 50 gr geraspte kaas⁠ 
  • Bieslook⁠ 
  • Cherrytomaatjes⁠ 
  • 1 tl mosterd⁠ 

Bereiding  

Kook de aardappels voor 15 tot 20 minuten gaar met schil. Verwarm de oven voor op 180 graden en maak ondertussen de vulling. Doe de spekjes in een pan en maak ze klaar. Hak daarna de bosui in kleine stukjes en voeg die toe aan de spekjes. ⁠ 
⁠ 
Pak er een kom bij en doe daar de spekjes, crème fraîche, mosterd, bieslook, peper en kaas bij. Wanneer de aardappels klaar zijn dan snijd je ze in de lengte door. Je haalt er met een lepel wat van de binnenkant uit en doet de vulling erin. Doe de aardappels voor 15 tot 20 minuten in de oven.  
⁠ 
Wanneer je ze uit de oven haalt dan doe je er cherrytomaatjes op en een beetje bieslook. ⁠Zet dit op tafel en genieten maar!⁠ 

Sharing is caring