Een fleurige look  

De zomer komt eraan en de zon gaat steeds meer schijnen! Dat betekent dat je je zomerkleding weer tevoorschijn kunt halen. Hoe je een fleurige look creëert om op zo’n zonnige dag in stijl het terras op te gaan? Daar hebben wij een aantal tips voor.  

Vrolijke overhemden 

Al die vrolijke overhemden zijn kleurrijk, bijzonder, hip en heel trendy! Bloemen, ruitjes, een 70’s print: het mag allemaal! Liever geen print? Kies dan voor een knallende kleur, zoals hardroze, azuurblauw, appeltjesgroen of goudgeel. Rol je mouw op tot net onder je elleboog. Door deze gezellige blouses te dragen, ben je gelijk een vrolijke eye-catcher.  

Broeken  

Ga voor een korte broek dat net iets boven je knieën komt. Dit model zorgt voor een erg zomerse look en al helemaal als je het afmaakt met een kleurrijke blouse. Is het nog niet helemaal het weer voor een korte broek? Kies dan voor de pantalon. Deze oogt luchtig, maar is warm genoeg voor een matig zonnige dag. Om de fleurige vibe te behouden, kies je natuurlijk wel een pantalon in een lichte kleur. 

Pastelkleuren  

Je ziet steeds vaker kleur in de garderobes. Door de jaren heen heb je ook kunnen zien dat er naast felle kleuren ook steeds meer pastelkleuren worden verwerkt in mannenkleding. Pastelkleuren zijn licht, zacht en daarmee lekker zomers. En je kan ze perfect matchen met een (korte) jeans om je look toch nog stoer te houden.   

Printjes  

Het dragen van printjes is leuk, maar kies wel de juiste print die bij je past. Ga voor streepjes, stipjes, een subtiel ruitje of een Hawaii vibe. Om de outfit niet te druk te maken kan je het combineren met een effen broek en schoenen.  

Loafers  

Een loafer is de schoen die je met het warme weer altijd kan dragen. En, ze zijn geschikt voor (bijna) iedere gelegenheid! Of je nou naar een chique diner gaat, een feestje, een zakelijke afspraak of naar de kroeg: met een loafer sla je de plank nooit mis. Je hebt ze in allemaal verschillende vormen, materialen en kleuren. Voor een zomerse look kies je voor een suède variant, waarbij de kleur donker mag zijn.  

Sharing is caring