5 gadgets waar je blij van wordt 

Waar wordt jij nou echt blij van? Een nieuwe auto is misschien een wat grote aanschaf. Maar met de technologie van tegenwoordig zijn er nog zat andere gadgets waar je hart sneller van zal kloppen.. Van James Bondachtige gadgets tot sportspullen. Hieronder staan 5 gadgets waar jij meteen van opfleurt! 

1. Horloge 

Niet alleen handig om de tijd mee bij te houden, maar ook voor je aantal actieve minuten, hartslag en zuurstof. Tegenwoordig kan bijna alles op een horloge gemeten worden. Ook een fijne bijkomstigheid: ze hebben vaak een waterproof functie, zodat je er ook mee kunt zwemmen. Het beste horloge voor sportfanaten? Dat is natuurlijk Garmin. Ga je voor een strak design met leuke extra’s, dan kies je voor de Apple Watch. 

2. Muziekinstallatie door het huis 

Sonos is een van de bekendste muziekinstallaties voor in huis. Je kan de boxen overal in huis neerzetten en met elkaar verbinden. Hierdoor krijg je thuis een biosscoop effect. Films beleef je anders en van de muziek kan je nog beter genieten. Maar je kunt er meer mee! Hang je het systeem ook in je slaapkamer, badkamer en kantoor, dan zijn ze individueel te regelen. Dus terwijl je vriendin geniet van meditatiemuziek onder de douche of de kids op standje 100 een film kijken in de woonkamer, chill jij ‘m op je slaapkamer met je eigen playlist. 

3. Massage gun 

Nee het is geen echt pistool natuurlijk, maar een pistool die doelgericht bepaalde spieren los maakt. Als je veel sport, wil je deze gadget in huis hebben. Het voorkomt spierkrampen en blessures. Ook zal het de bloedsomloop stimuleren en helpt het om afvalstoffen uit de spieren te voeren.  

4. VR bril 

Met een VR bril kan je super veel. Je kan er films mee kijken, spelletjes mee spelen, sporten en meer. Het is volledig 3D en je stapt in een virtuele wereld. Het is even wat anders dan een PlayStation of Xbox. De draadloze bril biedt super veel en kan veel behoeftes vervullen. Zeker een aanrader als je ervan houdt om nieuwe dingen uit te proberen.   

5. Messen 

Wie houdt er nou niet van een mooi stuk vlees op de barbecue? En bij een goed stuk vlees, hoort een goed stel messen. Een mooie set is even een investering, maar zoveel waard! Zo snijd jij binnen een handomdraai de mooiste biefstukken of serveer je makkelijk een braadstuk.  

Sharing is caring