Deze 5 eigenschappen heeft jouw moeder

Je moeder is lief, wijs, heel sterk en daarnaast ook nog de beste moeder die er is! Iedereen is anders en heeft daarom natuurlijk zijn of haar unieke eigenschappen. Maar iedere moeder heeft in elk geval deze:

Je moeder kan alles!

Ze kan heerlijk koken, helpt je altijd met je huiswerk, kan multitasken als de beste en weet altijd het juiste te zeggen. En als je vraagt of je moeder iets voor je kan doen, dan kan dat direct, zonder enige twijfel!

Jij gaat voor

Of je moeder nou de beste dag van haar leven heeft of juist een baaldag, haar emoties zet ze opzij wanneer jij haar nodig hebt. Je moeder maakt altijd tijd voor je, no matter what!

Ze kent je te goed

Je hoeft je moeder niet eens te vertellen hoe je je voelt, want ze weet het gewoon. Je hoeft alleen maar binnen te komen en ze ziet het al aan je. Op dat moment is het misschien niet iets waar je om staat te springen, maar achteraf is het toch wel fijn dat je moeder het doorheeft en niet altijd vragen stelt.

Ze is altijd eerlijk tegen

Het is niet altijd fijn om iemand te hebben die alles tegen je zegt. De leuke en de kritische dingen. Maar ze doet het alleen maar uit liefde voor jou.

Stiekem lijk je op haar

Dit vind je misschien niet altijd even leuk om te horen, maar toch is het zo: je lijkt op je moeder. Dat kan qua uiterlijk zijn, maar juist ook in je doen en laten. Het moment dat je iets doet en iemand anders tegen je zegt: ‘je bent nu precies je moeder!’ komt je dan ook vast bekend voor.

Sharing is caring