De leukste dingen om samen met je moeder te doen

Vandaag is het Moederdag! De dag om je moeder even wat meer in het zonnetje te zetten en goed te verwennen. Maar wat is nou leuk om samen te doen met je moeder? Met deze tips ben jij wel echt het allerliefste kind!

Ontbijtje op bed

Dit is iets wat je zonder je moeder klaarmaakt, maar je zal je moeder hier echt gelukkig mee maken. Een lekker gekookt eitje, versgebakken croissantje en een heerlijk versgeperste jus d’oranje (linkje naar Moederdag ontbijtje)

High wine

Houd jouw moeder van een lekker wijntje en jij toevallig ook? Dan is het een perfect idee om samen een heerlijke high wine te doen. Even gezellig bijkletsen en echt even quality time met je moeder. Wil je geen high wine doen? Dan kan je natuurlijk ook gewoon een heerlijke high tea doen.

Samen koken

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je iets leuks wil doen met je moeder, maar het kan ontzettend gezellig zijn. Of ben je dol op de kookkunsten van je moeder? Door samen te koken kan je moeder jou haar kookkunsten leren! Tijdens het koken lekker bijkletsen en daarna genieten van je zelfgemaakte maaltijd!

Dagje shoppen

Dit klinkt natuurlijk niet heel verkeerd. Winkel in, winkel uit en ondertussen ook gezellig ergens wat eten. Een perfect moeder dochter dagje. Neem je moeder lekker mee naar een stad waar je moeder nog nooit is geweest

Dagje wellness

Is je moeder altijd druk bezig? Ga dan gezellig samen naar de wellness. Zo kan je moeder even goed tot rust komen en tijd voor zichzelf nemen, maar natuurlijk ook voor jou!

Sharing is caring