De gouden driehoek, wat is het?

De gouden driehoek, een driehoek die bestaat uit een combinatie van 3 edelstenen. Al deze 3 edelstenen hebben allemaal specifieke eigenschappen die elkaar ook nog is aanvullen. Wat de gouden driehoek precies is en wat de gouden driehoek voor jou kan betekenen, leggen we je hieronder uit!  

Uit welke 3 edelstenen bestaat de gouden driehoek? 

De gouden driehoek is een combinatie van de edelstenen Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. De edelsteen Amethist helpt je om tot rust te komen, daarnaast beschermt Amethist je ook tegen negatieve energie. Bergkristal staat erom bekend de ruimte en het lichaam te zuiveren. Daarnaast brengt Bergkristal je ook energie. Rozenkwarts kan je juist weer liefde geven en het kan je daarnaast mild maken. Het helpt je om liefde te geven maar daarnaast ook om weer liefde te ontvangen.  

Voor wie is de goudendriehoek?  

De goudendriehoek is in principe voor iedereen geschikt. Hij wordt de goudendriehoek genoemd omdat de 3 edelstenen allemaal iets positiefs meebrengen wat weer mooi op elkaar aansluit. De goudendriehoek moet vooral hulp bieden bij het creëren van een fijne plek met goede energieën. Iedereen kent vast wel het gevoel dat je jezelf niet fijn voelt op een plek, misschien verhuis je en voel je jezelf niet fijn op de plek. Er wordt dan vaak gesproken van rest energieën, dit zijn energieën die achtergebleven kunnen zijn. De gouden driehoek kan ervoor zorgen dat die rest energieën verdwijnen uit de ruimte en dat je jezelf er wel weer veilig voelt.  

Hoe gebruik je de goudendriehoek? 

Maar hoe creëer je dan door middel van de 3 edelstenen weer goede energieën in een ruimte? Dit doe je door de goudendriehoek er neer te leggen of door de edelstenen bij je te dragen. Het is net wat je fijner vindt.  

Waar kun je de goudendriehoek kopen?  

De goudendriehoek kun je op veel websites vinden en kopen. Daarnaast zijn ze ook in sommige winkels te koop. Van de drie edelstenen heb je geslepen en ongeslepen varianten. Wel is het goed om te letten op de grootte van de edelstenen die je koopt. Een edelsteen van 3 cm heeft namelijk een stralingscirkel van 2 meter.  

Sharing is caring