5x films die jij gezien wil hebben! 

Er is niets lekkerder dan een avond op de bank ploffen met een heerlijke film. Maar we begrijpen als je soms door het grote aanbod de bomen door het bos niet meer ziet. Daarom delen we in dit artikel 5 films met jou die je echt gezien wil hebben!  

Bohemian rhapsody  

Bohemian rhapsody is de film die een ode geeft aan Queen, hun muziek en vooral ook hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. In de film is de snelle opkomst van de band te zien, dit aan de hand van hun ionische liedjes, maar in de film is nog veel meer te zien. Tijdens de film is het proces waarin ze de basis legde voor hun nalatenschap. Welke tot op de dag van vandaag nog vele mensen inspireert. Bohemian rhapsody is te zien op Paté thuis.  

Mijn vader is een vliegtuig 

Mijn vader is een vliegtuig, de film die geregisseerd is door Antoinette Beumer. En met in de hoofdrol Elise Schaap. Gaat over de 14-jarige Eva die in haar verleden duikt om de oorzaak voor haar paniekaanvallen te vinden. De film is nog vrij nieuw en is te bekijken op onder andere Paté thuis.  

1917 

1917 gaat over een hoogtepunt in de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten een schijnbaar onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk gebied oversteken om een boodschap over te brengen. En dit is niet zomaar een boodschap, deze boodschap is namelijk bepalend in het stoppen van een dodelijke aanval op honderden soldaten. De film wordt zelfs omschreven als een van de beste oorlogsprenten ooit gemaakt. 1917 is ook te zien op Paté thuis.  

Huisvrouwen bestaan niet 1 & 2  

Van de film Huisvrouwen bestaan niet zijn inmiddels al twee delen gemaakt. In het eerste deel gaat het over Gijsje die werkt bij een reclamebureau, haar zus Marjolein is werkloos. Om de verkoop van hun familiehuis te voorkomen, probeert Gijsje samen met haar knappe collega een succesvolle reclamecampagne te bedenken. Het tweede deel van Huisvrouwen bestaan niet gaat het over wederom weer over Gijsje en Marjolein. Gijsje wordt in deel 2 nogal met haar neus op de feiten gedrukt en Marjolein wordt opeen wel heel erg met de feiten geconfronteerd. De moeder van Loes en Gijsje raakt in de ban van lifecoach Bernd. Bernd probeert ook Gijsje en Marjolein van zijn idealen te overtuigen. De films zijn beide op Videoland te zien.  

Demain tout commence  

Demain tout commence met Omar Sy in de hoofdrol gaat over Samuel die eigenlijk een heel zorgeloos leven lijdt aan de zuidkust van Frankrijk. Het is vooral veel feesten en erg weinig verantwoordelijkheden. Tot een van zijn vroegere scharrels bij hem langskomt en vertelt dat hij de vader is van baby Gloria. Kristin gaat er hierna vandoor en laat Gloria bij Samuel achter. Samuel wil Gloria Londen terugbrengen naar haar moeder, maar die vindt hij daar maar niet. Samuel gaat samen met Gloria in Londen wonen. Hier gaat hij als stuntman werken en is een ontzettend goede vader voor Gloria. Na 8 jaar duikt de moeder van Gloria ineens op en wil ze haar dochter terug. Je kunt deze prachtige film op Paté thuis bekijken.  

Sharing is caring