Tips om je seksleven een boost te geven

Het hebben van een goed seksleven is niet vanzelfsprekend. Bij velen is het zo dat na een tijdje de spanning weg is en de lust veel minder is. Met deze tips geef jij jouw seksleven een boost! 

Ga voor variatie 

Variatie in je seksleven zorgt ervoor dat er spanning in je relatie blijft en dat is natuurlijk wat je wilt! Door die spanning zal je merken dat je steeds meer nieuwe dingen van elkaar zal ontdekken. Het variëren kan je natuurlijk op veel verschillende manieren doen, dus kijk wat je allebei fijn vindt en waar je je prettig en comfortabel bij voelt.  

Kom in de flow  

Wanneer je minder seks hebt heb je ook steeds minder zin in seks. Maar wanneer je vaker seks hebt zal je ook steeds meer zin hebben in seks. Als je een beter seksleven wilt is het top wanneer je sowieso 2 keer in de week het bed induikt. 

Geniet ervan 

Seks gaat niet alleen om seks. Het is belangrijk dat je echt kan genieten van de seks en zelfs kan genieten van een kus of aanraking. Wees in het moment en geniet even echt van elkaar. 

Wees een team 

Wanneer je samen dingen doet al is het samen in de tuin werken, boodschappen doen of samen een filmpje kijken, hierdoor versterk je wel jullie band met elkaar. Het gevoel naar elkaar wordt versterkt en je kan dus meer de verleiding voelen om seks te hebben. 

Sharing is caring