Toilettasje van Vajèn van den Bosch

Fit at Home neemt een kijkje in het toilettasje van Vajèn van den Bosch. Je kent haar misschien van de succesvolle musicals On Your Feet! en Grease. Nu schittert ze in Duitsland als Elphaba in de musical Wicked. Als musicalster draag je dagelijks make-up op het toneel.

Wat zijn Vajèns favoriete producten?

Ik ben gek op allerlei producten voor de verzorging van mijn huid. Ik houd van make-up, maar ga ook gemakkelijk zonder make-up de deur uit. Wel verzorg ik mijn huid goed. Ik reinig mijn huid altijd voor ik naar bed ga. Hoe laat ik ook thuiskom en hoe moe ik ook ben, dat doe ik altijd. En ik gebruik dag en nachtcrème en regelmatig een serum. Voor mijn reiniging gebruik ik eerst Micellair water van Nivea om mijn make-up te verwijderen. Daarna gebruik ik Velvet reinigingsmelk van Clarins. Dan ga ik douchen en gebruik ik in de douche Hydrating Foaming Cleansing van Clarins. Ik was bijna elke dag mijn haar, ik wissel nog wel eens van shampoo en crèmespoeling. Ik houd ervan als het lekker ruikt.

Na het douchen gebruik ik voor mijn gezicht Hydrating Lotion van Clarins. Als dag en nachtcrème heb ik de Hydraterende Crème van Clarins. En soms gebruik ik een serum eronder. Ik gebruik regelmatig maskertjes, voor mijn gezicht en voor mijn haren. Dat vind ik heerlijk. Als bodylotion gebruik ik Oil Therapie van Biotherm. Ik smeer dus heel wat. Op dit moment ben ik in Hamburg. We zijn aan het repeteren voor de musical Wicked. 5 september speelden we de première. Natuurlijk ben ik gewend om elke dag make-up te gebruiken in het theater, en weet ik dat reinigen van je huid en daarna weer goed voeden met crème belangrijk is. Maar nu is het een extra uitdaging, omdat ik als Elphaba elke dag groen ga!

Het is voor mij ook nog een beetje uitproberen wat het beste gaat werken. We zijn met twee verschillende vormen van schmink bezig, en daar wordt uiteindelijk een keuze in gemaakt. Maar het groen gaat op mijn gezicht, handen, armen, hals, nek, decolleté en oren. Dus je begrijpt dat het reinigen een extra belangrijk karweitje is. Naast alle verzorgingsproducten, gebruik ik al jaren de foundation van Lancôme, die is zo fijn voor mij! En de mascara van Chanel. Die twee zitten altijd in mijn toilettasje, met daarbij een lipgloss. Daar heb ik er veel van, ik houd van lipgloss. Wat trouwens ook mooi is, de Wonderglow van Charlotte Tilbury, geeft echt een hele mooie glans op je gezicht.

Sharing is caring