Vers VS verpakt

Je bent na een lange dag in de supermarkt om het avondeten te halen, wat je ook nog moet koken. Vaak ben je dan geneigd om te grijpen naar al die kant en klare pakjes en zakjes. Dat is misschien makkelijk en snel, maar niet per se gezonder. En echt, hoe lekker de zakjes en pakjes ook kunnen zijn, verse sauzen en marinades zijn nóg lekkerder!

Het is niet nodig om naar de pakjes te grijpen

Dat de pakjes en zakjes niet bepaald een gezonde keuze zijn, weten we natuurlijk allang. En ook al hebben diverse bedrijven ‘gezondere’ en ‘natuurlijke’ varianten op de markt gebracht, het blijft een bom van zout en vaak ook suiker. Koken met verse ingrediënten is natuurlijk veel beter voor je. Je hebt controle over de hoeveelheid zout en suikers die je in het gerecht verwerkt en daarnaast krijg je ook veel meer voedingsstoffen binnen. Uienpoeder uit een kruidenmix of een echte ui, daar zit qua voedingswaarde een groot verschil in.

Maar we begrijpen het wel

Waarom je toch naar die pot pastasaus grijpt, begrijpen we wel. In het drukke, haastige leven van tegenwoordig is er geen tijd om ’s middags uren in de keuken te staan om die pastasaus te maken. Het blijft natuurlijk altijd keuzes maken tussen waar je je tijd aan besteedt. Het liefst doe je  alles, die verse pastasaus maken, sporten en ojaa ook nog ‘even’ langs bij vrienden. Door al deze keuzes redden wij het ook niet om elke dag te gaan voor vers. Een keer grijpen naar die kant en klare kruidenmix is dan ook echt geen zonde, maar stel dat het tóch anders kan. Beeld je eens in:

> je kiest een aantal heerlijke, makkelijke en snelle recepten uit,
> waarvoor verse producten in de hoeveelheid die jij nodig hebt, worden verpakt
> en deze worden thuisbezorgd wanneer het jóu uitkomt.

Cadeau voor jou!

HelloFresh regelt het voor je! Zij bezorgen wanneer het jou uitkomt precies de juiste hoeveelheid verse ingrediënten die nodig zijn voor de recepten. Met deze recepten tover jij in 30 minuten iedere avond een heerlijke, verse maaltijd op tafel. Zonder pakjes en zakjes. En als Fit at Home lid hebben wij een mooi cadeau voor je geregeld. Jij krijgt nu namelijk maar liefst €85 korting op jouw HelloFresh bestelling. Dus weg met de pakjes en zakjes en op naar een week vol versbereide maaltijden!

Klik hier voor Nederland of klik hier voor België en claim je korting.

Sharing is caring