Een frisse look

Ben je de hele dag ontzettend druk geweest en moet je in de avond ook nog eens weg naar een leuk etentje met vrienden, maar zie je er behoorlijk vermoeid uit? Met deze tips creëer jij een frisse look en ben je helemaal klaar voor een avondje uit met je vrienden.  

Pak een ijsklontje 

Nee je hebt dit ijsklontje niet nodig om in je drinken te doen, maar voor je gezicht. Na een lange vermoeiende dag is het lekker om even je make-up er helemaal af te halen en je gezicht even goed te reinigen. Wanneer je je gezicht gereinigd hebt pak je er een ijsklontje bij ga je zachtjes over je gezicht. Hierdoor gaan de poriën dicht en vallen ze minder op.  

1 minuut springen 

Ja ja door 1 minuut te springen creëer je gewoon een natuurlijke blush. Spring voor 1 minuut en je zult zien dat je na die ene minuut rode wangen krijgt. Je hebt dus geen make-up nodig om rode wangen te krijgen, maar je springt gewoon 1 minuut. 

Gebruik lichte oogschaduw 

Als je een avondje uit bent met vrienden ben je geneigd om oogschaduw op te doen met allemaal glitter, maar we willen een frisse look, dus is het slim om te kiezen voor een lichte oogschaduw. Breng de oogschaduw aan in je binnenste ooghoek en voilà je ziet er meteen een stuk frisser uit. 

Geen zwart oogpotlood 

Het is niet zo dat je helemaal geen potlood mag gebruiken, maar het liefst geen zwart. Dit is zo omdat een zwart oogpotlood soms iets te hard kan zijn. Wil je wel graag oogpotlood gebruiken kies dan voor een bruin oogpotlood. 

Highlighter 

Eén van de reddingsmiddelen voor een frisse look is highlighter. Door de highlighter aan te brengen op de juiste plekken springen die plekken eruit. Dit zorgt ervoor dat je een frisse gloed krijgt over je gezicht.  

Sharing is caring