Cheers! Fabeltjes over alcohol 

Iedereen houdt wel van een lekkere borrel tijdens de VRIJMIBO. Dus pak er alvast een glaasje wijn bij of biertje en geniet van de fabeltjes over alcohol. 

Bier na wijn geeft je plezier! 

Soms wordt er gezegd dat wijn na een biertje je plezier geeft en dat je van bier na wijn wat bozer wordt, maar no worries dat is niet zo. Het is namelijk niet zo dat wanneer je na het drinken van wijn aan het bier ziek of misselijk wordt, dus je kan prima nadat je een wijntje hebt gedronken naar het café gaan om daar een lekker biertje te drinken. 

Weer nuchter worden 

Er is vast wel eens tegen je gezegd dat na ieder drankje dat alcohol bevat er één uur nodig is om te ontnuchteren. Nu moeten we je teleurstellen want bij ieder drankje dat erbij komt moet je er nog een half uur bij optellen, dus dat is wat minder. 

Schenk de wijn maar gewoon bij! 

Je zal het misschien niet snel doen, maar je wijnglas helemaal vullen tot de rand is niet alleen lastig drinken, want de helft valt toch weer uit je glas, maar het is ook gewoon niet heel slim. Dit komt omdat wanneer je je wijnglas helemaal vol doet wordt de wijn niet alleen sneller warm het verliest ook nog eens zijn smaak en dat is zonde.  

Door alcohol wordt je seksleven bevorderd 

Je zal misschien denken dat je sneller en meer een lustgevoel krijgt met alcohol op, maar dat is niet zo. Maar dit is niet zo, wel is het zo dat je slechter in bed presteert wanneer je alcohol op hebt. 

Sharing is caring