Dit zijn de modekleuren van 2022! 

In 2022 zijn er meerdere kleuren die je voorbij zal zien komen. Zo zijn er kleuren waarmee je in het middelpunt staat en kleuren waarmee je bijna onopvallend door de straten loopt.  

Knal geel 

Deze kleur zie je ontzettend veel voorbij komen in modeshows. Heel veel ontwerpers maken gebruik van deze misschien iets te felle kleur. Met deze kleur haal je natuurlijk wel het zonnetje in huis, tenzij je dat al bent natuurlijk.  

Beige 

Deze kleur wordt ook veel gebruikt door verschillende ontwerpers. Deze kleur is makkelijk en leuk te combineren met andere kleuren. 

Groen 

Deze kleur is natuurlijk lekker opvallend en je hoeft het dan ook niet met andere felle kleuren te combineren. Je kan het verder dus lekker neutraal houden qua accessoires. Deze limoen groene kleur zou je nog veel terug zien komen deze zomer. 

Olijfgroen 

De wat meer natuurkleuren zal je ook veel terug zien komen in 2022. We kunnen weer lekker veel naar buiten en deze kleur zal ook weer zijn opkomst maken.  

Vurig oranje 

Als je voor deze kleur kiest om aan te trekken sta je direct in het middelpunt. Deze kleur is perfect voor de zomer wanneer het weer lekker weer is.  

Diepgrijs 

Deze kleur was ook al de kleur van 2021 en ook in 2022 is dit de modekleur. Het is een erg minimalistische kleur en is veel bij modeshows te zien en goed te combineren met een contrasterende tint.  

Fuchsia 

Heb je zin in een lekker felle kleur dan is deze kleurtrend echt wel iets voor jou. Deze kleur wordt veel gedragen door modellen bij modeshows. Deze kleur zal je snel in de winkels zien handen.  

Sharing is caring