Dit is de nagelvorm die het beste bij jou past 

Verzorgde nagels en een mooi lakje. Het is een onderdeel van jouw look en zet echt de puntjes op de i. Je kan experimenteren met flitsende kleuren en nail-art maar ook de vorm van de nagel maakt een heel verschil. We vertellen je alles over de verschillende nagelvormen.  

Korte nagels 

  1. Rond 
    Een ronde nagel past perfect bij een kortere nagel. Het is klassiek en simpel. Met korte nagels is dit de makkelijkste vorm. Je kan de nagel makkelijker langer laten groeien zonder dat die snel scheurt. Je nagel lijkt door de ronde vorm optisch gezien langer. Ook laat deze nagelvorm je vingers langer lijken. Dit is ook een goede vorm voor als je brede nagels hebt.  
  1. Squoval 
    De naam klinkt misschien een beetje gek. Maar het is eigenlijk een combinatie tussen vierkant en ovaal. De nagelvorm heeft een rechte rand met een afronding aan de zijkanten. Deze nagelvorm is voor iedereen flaterend.  

Half-lange nagels 

  1. Ovaal 

Deze nagelvorm werkt het beste voor half lange nagels. Het zorgt voor een verfijnt effect. Je vingers ogen smaller, het is elegant en is mooi met elke nageldesign en kleur. Deze vorm past het beste bij jou als de aanzet van je nagels smal is.  

  1. Vierkant 
    Hoe langer de nagel wordt hoe makkelijker deze vorm te behalen is. Je vijlt de nagel aan de bovenkant recht. De zijkanten kan je recht vijlen of lichtelijk afronden. Heb je lange vingers dan is deze vorm erg mooi. Probeer deze vorm eens met een statement kleur om echt op te vallen.  

Lange nagels 

  1. Amandel  
    Deze nagelvorm is perfect voor als je korte en brede vingertoppen hebt. De vorm is net wat interessanter dan een ronde vorm en staat toch klassiek. De amandelvorm is niet te scherp. Ze lijken erg op ovaal maar lopen meer toelopend aan het eind.  
  1. Ballerina  

Deze lange nagels met een vierkante vorm zijn wat lastiger. De vorm is uniek en staan prachtig bij langere nagels. Heb jij smalle nagels, probeer deze vorm dan eens. Wil je je vingers langer laten lijken. Net als de amandelvorm zijn ze smaller aan de bovenkant maar wel recht.  
 

  1. Stiletto 

Dit is misschien wel de meest gedurfde vorm op het lijstje. Ze zijn lang, puntig en scherp. Wel zijn dit de nagels waar je voorzichtig mee moet zijn. Je zal ze regelmatig moeten vijlen om ze mooi in vorm te houden. De scherpe punt laat de vingers langer lijken. Het geeft een elegant effect.  
 
 
 
 
 

Sharing is caring