Laat jezelf gaan, maar maak je buren niet wakker 

Je hebt vast wel eens van dirty talk gehoord. De een doet het zonder moeite en de ander wordt er een beetje ongemakkelijk van. Wil jij spanning in de slaapkamer en geen ongemakkelijkheid? Met deze 4 tips over dirty talk kan jij je lover helemaal gek maken in de slaapkamer.  

Je comfortzone 

Het is belangrijk dat je geen dingen doet waar jij je niet prettig bij voelt. Nu hoef je dan niet helemaal geen dingen te doen die je stiekem wel wilt proberen, maar blijf naar jezelf luisteren. Het kan namelijk wel spannend zijn als je de stap eenmaal zet.  Een kleine stap naar dirty talk is al voldoende er wordt namelijk niet verwacht dat je de meest dirty uitspraken doet. 

Geluid 

Geluid maken tijdens seks kan het leuker maken, maar het kan ook teveel van het goede zijn. Het kan erg lekker zijn als je jezelf even lekker laat gaan, maar hou wel rekening met je buren. Nu hoef je niet alle geluiden te maken die in je opkomen maar de kleine geluidjes laten al zien dat je het fijn vindt.  

Niet teveel nadenken 

Je kan van te voren dingen opzoeken over dirty talk, maar dat gaat niet helpen want je denkt er dan alleen maar teveel over na. Ga op je gevoel af en zeg de dingen die dan in je opkomen. Iets kan zo ongemakkelijk zijn als dat je het zelf maakt. Het is ook niet erg als je misschien iets geks zegt. 

Zeg wat je voelt 

Zeggen wat je denkt kan niet altijd goed zijn, maar tijdens seks kan het geen kwaad. Als je het fijn vindt wat je lover doet mag je dat gerust zeggen. Het geeft die ander namelijk ook zelfvertrouwen. Je hoeft die dingen namelijk niet alleen te denken, maar je kan het ook gewoon zeggen, want wie houdt er nou niet van complimenten? 

Sharing is caring