Alleen op Valentijnsdag? Niet met deze tips! 

Het is Valentijnsdag! Sommige mensen vinden dit een super romantische dag, terwijl het voor de singels echt een vreselijke dag is. Al die stelletjes die hand in hand lopen, je hele Instagram staat vol met lieve foto’s en je ouders die nu vragen waar je prins op het witte paard blijft. Je ontkomt er gewoon niet aan. Ben jij deze Valentijnsdag ook single? Ga dan niet met ijs huilend in je bed series kijken, want deze tips helpen jou om Valentijnsdag door te komen! 

Verwen jezelf! 

In plaats van een cadeautje kopen voor anderen, koop je het vandaag voor jezelf! Je mag best eens extra lief zijn voor jezelf en alleen maar dingen doen die jij leuk vindt. Haal wat mooie nieuwe sieraden, ga lekker naar de kapper of koop nieuwe schoenen. Maak er wat moois van! 

Zoek je single vriendinnen op 

Heb je vriendinnen die ook single zijn? Bel ze op en ga met ze alle op pad! Jullie kunnen er samen een leuke dag van maken. Koop bossen bloemen voor elkaar, ga samen film kijken en chocola eten. Of maak het nog gekker en boek een kamer in een prachtig hotel en maak daar jou Valentijns foto’s. Vaak liggen in het hotels de rozenblaadjes en champagne al klaar. 🙂 

Ga naar buiten 

Ontdek een nieuwe stad of zoek de natuur op. De buitenlucht zorgt voor een goede mentale gezondheid en dat is natuurlijk wat je wilt als je single bent op Valentijnsdag.  

Swipe rechts 

Je zit al een tijdje te kletsen met een hottie, maar nooit komt er een date uit. Nu is de perfecte dag om samen iets leuks te doen. Vraag of hij samen een drankje wil doen of een stukje wil wandelen. Misschien dat de date je nog wel verrast! En anders… Tinder! Ga een dagje lekker swipen, grote kans dat de mensen op tinder ook niks te doen hebben.  

Ga bakken 

Bak een heerlijke red velvet cake of ga cup cakes maken. Valentijnsdag is natuurlijk een perfecte dag om zoetigheid te eten. Versier je cup cakes met hartjes en andere figuurtjes en eet ze daarna allemaal lekker zelf op! 

Spa avond! 

Haal al je lievelingsproducten en maak er op Valentijnsdag een echte spa night van. Neem een lekker warm bad in je eentje en zet wat muziek op. Vervolgens kan je je huid en haar helemaal lekker verzorgen. Trek daarna je lekkerste pyjama aan en ga je favoriete serie of film kijken. Zo kom je wel de avond door! 

Sharing is caring