Valentijnsdag met je lover, zoet of stout?

14 februari is de dag van de liefde, namelijk Valentijnsdag! Deze dag moet natuurlijk wel goed gevierd worden. Maar ga jij voor een romantische dag of toch voor een stoute avond? Of je nou net samen bent of al jaren bij elkaar bent, met deze tips heb jij de meest romantische of misschien wel de meest spannende Valentijnsdag! 

Een filmavond  

Misschien doe je dit wel vaker met je lover, maar even gezellig samen op de bank Netflix kijken met lekkere hapjes erbij dat kan niet missen. En het is natuurlijk Valentijnsdag, dus een romantische film kan dan zeker niet gemist worden. 

Schaatsen 

Het is nog steeds winter dus samen gezellig schaatsen kan zeker. Dus pak die schaatsen van zolder en ga gezellig samen naar de schaatsbaan. Er is namelijk niets romantischer en ook wel lachwekkender dan elkaar oprapen wanneer je op de grond valt.  

Samen koken  

Samen romantisch dineren thuis is natuurlijk hartstikke leuk, maar de voorbereidingen kan je ook gezellig samendoen. Je kan de tafel mooi dekken met kaarsjes en rozenblaadjes. En een lekker glaasje champagne maar met een goede fles rode wijn is ook niets mis.  

Je hoeft natuurlijk niet per se een toetje te maken, want je kan zelf de grand dessert zijn. Dat maakt het diner wel helemaal af! 

Elkaar schilderen 

Misschien denk je nu wel van waarom zou ik dit doen op Valentijnsdag, maar je kan het natuurlijk allemaal wat spannender maken. Zo kan je elkaar schilderen met een sensuele outfit. 

Elkaar masseren 

Geef elkaar een heerlijke massage. Op de achtergrond kan je romantische muziek aanzetten. Geniet van het moment en geniet ook vooral van elkaar. Het lichaamscontact is erg belangrijk en het heeft ook nog eens effect op heel iets anders. 

Neem samen een bad 

Creëer een romantische spa voor jou en je lover in je eigen huis! Een heerlijk warm bad met rozenblaadjes, kaarsjes en last but not least champagne.  

Niet zomaar een spel 

Wil je je Valentijnsdag over een hele andere boeg gooien? Dan zijn deze tips echt iets voor jou en je lover. Het spelen van spelletjes is namelijk ontzettend gezellig, maar wat nou als je het op een spicy manier kan doen. Zo kan je zelf een kaartspel of een dobbelspel maken waarmee je je lover alle hoeken van de kamer laat zien.  

Sharing is caring