Waarom je eigenlijk geen natte seks zou moeten hebben 

Seks hebben is geweldig. Of dat nou in de zee, jacuzzi, zwembad of je eigen bad is. Maar toch is het niet altijd zo geweldig als het lijkt. Er komen veel nadelen bij kijken en hieronder staat de waarheid achter seks in het water! 

Bacteriën 

Deze kleine vriendjes die heel gezellig rondzwemmen in de zee, het bad of het meer waar je seks hebt, willen zich er ook al te graag mee bemoeien. Niet dat deze bacteriën kwaad kunnen op je huid, maar je vagina staat er niet om te juichen om ze daar onder te brengen.  

Niet nat maar droog! 

Als je in de mood bent, word het nat daar beneden. Maar het water spoelt je natuurlijke vocht weg en daarmee ook al je hoop op een orgasme. Daarnaast vergroot de door het gebrek aan glijmiddel de kans op irritaties en dat ruwe gevoel… niet zo fijn dus! 

Niet je adem lang inhouden 

De persoon met wie je het water deelt kan niet zo lang zijn adem inhouden en dat is dus niet zo heel lang. Dat betekent dat de orale seks ook een no go is, want gepauzeerd verwend worden is ook niet ideaal natuurlijk.  

Chloor is een no go 

Best leuk, een zwembadscene, maar je vagina heeft een hekel aan chloor. De waarheid achter chloor is dat het best kan gaan irriteren en de pH-waarde van je vagina uit je balans kan brengen, waardoor je meer kans hebt op en schimmelinfectie.  

Kinderen met duikbrillen 

Je ziet ze niet goed, maar ze zwemmen wel rond. Kinderen! Check dus eerst goed het water en kijk of je niet een snorkel ergens ziet uitsteken.  

Sharing is caring