Noedelspoep met biefstuk 

Ingrediënten voor 2 personen 

  • 150 gr biefstuk 
  • 250 gr dikke noedels 
  • 1 liter rundvleesbouillon van tablet 
  • 75 gr wortel  
  • Halve paksoi 
  • 50 ml woksaus 
  • 6 el azijn 
  • Halve rode peper 

Bereidingswijze  

Breng de bouillon aan de kook en voeg de noedels daaraan toe. Dit laat je voor 5 minuten koken. Dit kan je wat meer op smaak brengen door er de woksaus en azijn bij te doen. Snijd de paksoi in stukjes en verdeel die alvast over de 2 diepe borden.  

Snijd de biefstuk in reepjes en leg dit even apart. Doe nu de bouillon in de borden en als laatste leg je de biefstuk erin. De biefstuk is nog rauw, maar wanneer je het in de hete bouillon legt wordt het vanzelf gaar. Eet makkelijk!  

Sharing is caring