Yes! De theaters gaan weer open en déze voorstellingen wil je niet missen! 

Thuis praat ik bijna nooit  

Daniel Arends is ook weer te vinden op het toneel! Per avond speelt hij twee verschillende stand-up comedy shows. Thuis praat ik bijna nooit en God is mijn rechter. Zijn voorstellingen laten je weer gieren en brullen met zijn snoeiharde grappen.  

Titanic de musical 

Het keert weer terug in de Nederlandse theaters! Met ruim 800 voorstellingen op Broadway is de musical een van de grootste producties van de afgelopen decennia. Met live-orkest word je meegenomen in de laatste uren van het beroemde schip. Een tragisch verhaal over liefde, hoop en klassenverschil. 

Samen uit, samen thuis  

In deze splinternieuwe show kijkt OG3NE weer naar de toekomst. De zussen kunnen namelijk niet wachten weer een avond uit te gaan. Ze hebben al een aantal thuisconcerten gegeven, maar het trio kan niet wachten weer live in het theater te staan. 

The Mousetrap 

Het bloedstollende moordverhaal is de langslopende voorstelling ter wereld. Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig in de omgeving van een klein hotel. Hier is een moord gepleegd en de politie vermoedt dat de dader zich verstopt in het hotel. Door een sneeuwstorm raakt iedereen vast te zitten in het hotel en bereikt de spanning het kookpunt wanneer er een tweede moord plaatsvindt. 

Girls & Boys 

Een toneelstuk met Hadewych Minis en Toneelgroep Oostpool. Het gaat over een intense relatie tussen een jonge vrouw en haar geliefde. Huis, huwelijk en kinderen volgen elkaar in rap tempo op. Ze leiden een gelukkig leven, maar na verloop van tijd ontstaan er barsten in het droombestaan. Het leven neemt ineens een verontrustende wending.  

Another Kind of Blue – Wave 

Technologie en moderniteit die zich samen vormen in een dans. Drones en de choreografie worden op een spetterend en verrassende manier getoond. Elke dans heeft zijn unieke kijk op de bijzondere wisselwerking tussen mens, natuur en technologie.  

Opgefokt 

Jandino Asporaat kan zijn draai niet vinden binnen het nieuwe normaal. Hij raakt er opgefokt van. Hij mag niet lachen, niet feesten, niet flirten, hij kan kortom niet leven. Jandino wil kortom weer gewoon lekker leven. Opgewekt, in plaats van opgefokt.  

Soldaat van Oranje 

Soldaat van Oranje is een van de meest populaire musicals in Nederland aller tijden. De productie ging in Oktober 2010 in première. Het gaat over Erik en zijn vrienden die een leven hebben zonder zorgen, totdat de Duitsers binnenvallen. Veel dingen staan nu op het spel. Iedereen staat voor belangrijke keuzes: negeer je de situatie en studeer je door? Ga je vechten voor de vrijheid van Nederland? Of kies je ervoor om samen te werken met de vijand? 

Sharing is caring